Al restaurant Caravista de Mateu Blanch

Marcio Barradas (Moodbytes-Barcelona) va obrir les Jornades “A Quatre Mans” del restaurant Caravista de Lleida amb presentacions gastronòmiques en impressió 3D el dijous, 31 de gener.

Mateu Blanch, xef i propietari del restaurant, va acompanyar Barradas que va explicar que “la cuina sempre la fa el xef amb un bon producte. La impressora 3D és com una màniga pastissera electrònica que permet reproduir originals dissenys amb les elaboracions del cuiner”.

El restaurant Caravista compta amb una peixateria oberta al públic i, com “no podia ser d’una altra manera”, el mar va ser font d’inspiració del menú.

Xips de fons marí; Fòssil de salmó, Caragola de cebiche; Amanida de llamàntol; Bacallà en panadó i Coquetes de calamar en la seva tinta van ser els plats de la vetllada. Una espiral de mel i mató, a les postres, va ser el punt dolç del menú.

Barradas i Blanch van fer un plat de mostra de cada elaboració amb algun element en 3D per donar a conèixer les possibilitats d’aquestes impressores a la cuina.