Anna Casabona, tercera al Campionat d’Espanya de Sommeliers 2024

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

240426-Casabona

El guanyador han estat Fernando Mayoral de l’Associació de Sommeliers Burgos; i Tomás Ucha de l’Associació Gallega de Sommeliers

La sommelier catalana Anna Casabona, delegada comercial de Juvé & Camps de Sant Sadurní d’Anoia ha estat la tercera del Campionat d’Espanya de Sommeliers 2024 avui dijous, dia 25 d’abril. El guanyador han estat Fernando Mayoral de l’Associació de Sommeliers Burgos; i Tomás Ucha de l’Associació Gallega de Sommeliers ha estat segon. Marta Cortizas del restaurant El Celler de Can Roca de Girona i Millor Sommelier de Catalunya 2024; i Toni Albiol de la vinoteca Divins de Martorell i Millor Sommelier de Catalunya 2023; han quedat entre els deu millors sommeliers de la competició que ahir dimecres, dia 24 d’abril va viure la semifinal amb 51 participants.

Fira de Madrid (IFEMA) ha acollit, ahir dimecres i avui dijous, dies 24 i 25 d’abril la 29a edició del Campionat d’Espanya de Sommeliers; un esdeveniment que comptava amb cinc representants catalans i que se celebra dins el Saló Gourmets. A l’equip català també estava Christian Betoret de Mas de la Sala de Sallent; i Ton Colet, Millor Sommelier de Catalunya 2022. Aquest campionat s’organitza des de la Unió Espanyola d’Associacions de Sommeliers i és una de les activitats més destacades del saló patrocinat per Protos i Tierra de Sabor.

Anna Casabona, Delegada Comercial a Juvé & Camps
Llicenciada en Enologia per la Universitat Rovira i Virgili, es va especialitzar en sommelieria. Des del 2008, és professora al Curs de Sommelier de la URV. Va ser la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers de Tarragona. Va ser responsable de la vinoteca El Rebost de Valls i delegada comercial del Celler de Capçanes. Ha format part del jurat en concursos de vins: International Wine Challenge (Londres); D.O. Tarragona; D.O. Penedès; D.O. Conca de Barberà; Premis Vinari de Catalunya; Premis Vinari dels Vermuts Catalans.

El Campionat es desenvoluparà en dues sessions. Ahir es va disputar la semifinal que es va centrar en una prova teòrica per a tots els participants. Avui dijous, és el dia de la final del campionat en la qual cada concursant ha tingut 45 minuts per demostrar els seus coneixements.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats