Anna Casabona, a la final del Campionat d’Espanya de Sommeliers 2024

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

240424_annaCasabona

Marta Cortizas, Anna Casabona i Toni Albiol entre els deu millors de la competició

La sommelier catalana Anna Casabona, delegada comercial de Juvé & Camps de Sant Sadurní d’Anoia és una de les tres finalistes del Campionat d’Espanya de Sommeliers 2024, segons ha anunciat l’organització fa uns minuts avui dijous, dia 25 d’abril. Els altres finalistes són Fernando Mayoral de l’Associació de Sommeliers Burgos; i Tomás Ucha de l’Associació Gallega de Sommeliers. Marta Cortizas del restaurant El Celler de Can Roca de Girona i Millor Sommelier de Catalunya 2024; i Toni Albiol de la vinoteca Divins de Martorell i Millor Sommelier de Catalunya 2023; han quedat entre els deu millors sommeliers de la competició que ahir dimecres, dia 24 d’abril va viure la semifinal amb 51 participants.

Fira de Madrid (IFEMA) acull, ahir dimecres i avui dijous, dies 24 i 25 d’abril la 29a edició del Campionat d’Espanya de Sommeliers; un esdeveniment que comptava amb cinc representants catalans i que se celebra dins el Saló Gourmets. A l’equip català també estava Christian Betoret de Mas de la Sala de Sallent; i Ton Colet, Millor Sommelier de Catalunya 2022. Aquest campionat s’organitza des de la Unió Espanyola d’Associacions de Sommeliers i és una de les activitats més destacades del saló patrocinat per Protos i Tierra de Sabor.

El Campionat es desenvoluparà en dues sessions. Ahir es va disputar la semifinal que es va centrar en una prova teòrica per a tots els participants. Avui dijous, és el dia de la final del campionat en la qual cada concursant tindrà 45 minuts per demostrar els seus coneixements. La decisió del jurat es coneixerà al voltant de les 14 hores, moment en què es lliuraran els trofeus, diplomes i regals al vencedor o vencedora i, també, es premiarà qui quedi en segon i tercer lloc.

Screenshot

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats