Sopars de maridatge de formatges de Xerigots, a Vilafranca del Penedès

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Mvx1vBH_RwrKm5N_lSjQPVFRjt4=371

Els beneficis d’aquesta activitat es destinaran íntegrament a la Festa Major de Vilafranca 2024

Xerigots, el centre d’afinat i comercialització de formatges artesans, ha acordat un patrocini per la Festa Major 2024 amb els administradors. A més d’una aportació econòmica directa que destinarà Xerigots a la Festa Major, s’organitzarà conjuntament l’activitat “La prèvia de la Festa Major – sopar maridatge” els dies 14 i 15 de juny a les 20h, al Palau Baltà de Vilafranca.


L’activitat inclourà una visita guiada pel centre històric per endinsar-se en els racons clau de la Festa Major i un sopar maridatge de vint formatges i quatre vins al pati del Palau Baltà. El tast estarà conduït per l’equip de Xerigots, amb un recorregut per diferents tipus de llet, elaboracions i maduracions per endinsar-se a fons a l’apassionant món del formatge. I tot plegat, acompanyat amb vins del Penedès. L’activitat té un cost de 40 euros i els beneficis es destinaran íntegrament a la Festa Major de Vilafranca 2024. Ja es poden fer les reserves al web de Xerigots.


Aquesta activitat, a més de públic local, pretén també acollir visitants d’arreu de Catalunya, com els que de forma setmanal ja visiten les instal·lacions de Xerigots. Segons els propietaris de Xerigots, Gemma Urgell i Jordi Bertran, “pot ser una forma atractiva i diferent per conèixer Vilafranca i una de les seves festes clau i, al mateix temps, gaudir d’una experiència gastronòmica única”. També afegeixen que “aquest acord forma part de l’aposta de Xerigots per recolzar la cultura, Vilafranca i el Penedès”.


Sobre Xerigots
Xerigots és un centre d’afinat i comercialització de formatges amb seu a Vilafranca del Penedès. Seleccionen formatges artesanals provinents de diferents punts del món i els afinen a les seves instal·lacions per proveir formatge a més de 400 restaurants, botigues i altres establiments de Catalunya i l’estat. També, a través de la seva botiga en línia (https://botiga.xerigots.cat) proposen seleccions de formatge que serveixen a domicili a client final i organitzen activitats per divulgar la cultura del formatge.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats