[:ca]Marcio Barradas porta fins a Lleida els plats amb impressions 3D[:es]Marcio Barradas trae a Lleida los platos con impressiones 3D[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

MarcioMateu

[:ca]Al restaurant Caravista de Mateu Blanch

Marcio Barradas (Moodbytes-Barcelona) va obrir les Jornades “A Quatre Mans” del restaurant Caravista de Lleida amb presentacions gastronòmiques en impressió 3D el dijous, 31 de gener.

Mateu Blanch, xef i propietari del restaurant, va acompanyar Barradas que va explicar que “la cuina sempre la fa el xef amb un bon producte. La impressora 3D és com una màniga pastissera electrònica que permet reproduir originals dissenys amb les elaboracions del cuiner”.

El restaurant Caravista compta amb una peixateria oberta al públic i, com “no podia ser d’una altra manera”, el mar va ser font d’inspiració del menú.

Xips de fons marí; Fòssil de salmó, Caragola de cebiche; Amanida de llamàntol; Bacallà en panadó i Coquetes de calamar en la seva tinta van ser els plats de la vetllada. Una espiral de mel i mató, a les postres, va ser el punt dolç del menú.

Barradas i Blanch van fer un plat de mostra de cada elaboració amb algun element en 3D per donar a conèixer les possibilitats d’aquestes impressores a la cuina. 

 

[:es]En el restaurante caravista de Mateu Blanch

Marcio Barradas (Moodbytes-Barcelona) abrió las Jornadas “A Cuatro Manos” del restaurante caravista de Lleida con presentaciones gastronómicas en impresión 3D el jueves, 31 de enero.

Mateu Blanch, chef y propietario del restaurante, acompañó a Barradas que explicó que “la cocina siempre la hace el chef con un buen producto. La impresora 3D es como una manga pastelera electrónica que permite reproducir originales diseños con las elaboraciones del cocinero”.

El restaurante caravista cuenta con una pescadería abierta al público y, como “no podía ser de otra manera”, el mar fue fuente de inspiración del menú.

Chips de fondo marino; Fósil de salmón, Caracola de cebiche; Ensalada de bogavante; Bacalao en empanadas y Coquetas de calamar en su tinta fueron los platos de la velada. Una espiral de miel y requesón, el postre, fue el punto dulce del menú.

Barradas y Blanch hicieron un plato de muestra de cada elaboración con algún elemento en 3D para dar a conocer las posibilidades de estas impresoras en la cocina.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats