[:ca]Tremp se suma a Biblioteques amb DO[:es]Tremp se suma a Bibliotecas con DO[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

BIBLIOTEQUESAMBDO1

[:ca]La Biblioteca Pública Maria Barbal de l’Ajuntament de Tremp se suma un any més al projecte Biblioteques amb DO del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa pretén acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya; un tret distintiu i autòcton amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. En el cas de Tremp, la programació compta amb el suport del programa comarcal que desenvolupa el mateix Ajuntament de Tremp, Al teu gust, aliments del Pallars; i la participació activa dels 10 cellers del Pallars que hi estan adherits. El celler protagonista d’aquesta edició és  el celler Sauvella, d’Orcau, que ha produit  l’ampolla de vi d’edició limitada que identificarà la programació d’aquest any. Es tracta del vi Filodino,  etiquetat amb la imatge identificativa de Biblioteques amb DO.[:es]La Biblioteca Pública María Barbal del Ayuntamiento de Tremp se suma un año más al proyecto Bibliotecas con DO del Servicio de Bibliotecas de la Generalitat de Cataluña.

Esta iniciativa pretende acercar la cultura del vino a las bibliotecas públicas de Cataluña; un rasgo distintivo y autóctono con el que se quiere subrayar el arraigo de cada servicio bibliotecario con el entorno al que se dirige. En el caso de Tremp, la programación cuenta con el apoyo del programa comarcal que desarrolla el propio Ayuntamiento de Tremp, A tu gusto, alimentos del Pallars; y la participación activa de las 10 bodegas del Pallars adheridas. La bodega protagonista de esta edición es la bodega Sauvella, de Orcau, que ha producido la botella de vino de edición limitada que identificará la programación de este año. Se trata del vino Filodino, etiquetado con la imagen identificativa de Bibliotecas con DO.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats