[:ca]Costers del Segre, DO convidada a la Fira de la Candelera[:es]Costers del Segre, DO invitada a la Feria de la Candelaria[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Tast Costers del Segre

[:ca]La DO Costers del Segre ha estat el territori vitivinícola convidat a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, que aplega prop de 300.000 persones. 

Els vins lleidatans van tenir així una àmplia presència en diferents actes del programa de la mostra. Així el president de la Denominació d’Origen, Tomàs Cusiné va ser convidat al pregó que realitzà l’humorista Toni Albà, el divendres, dia 25 de gener. 

Entre altres activitats de la programació, que finalitzà el diumenge, dia 3 de febrer, van haver-hi tastos i una mostra de vins amb cellers de la DO.[:es]La DO Costers del Segre ha sido el territorio vitivinícola invitado en la Feria de la Candelera de Molins de Rei, que reúne cerca de 300.000 personas.

Los vinos leridanos tuvieron así una amplia presencia en diferentes actos del programa de la muestra. Así el presidente de la Denominación de Origen, Tomàs Cusiné fue invitado al pregón que realizó el humorista Toni Albà, el viernes, día 25 de enero.

Entre otras actividades de la programación, que finalizó el domingo, día 3 de febrero, hubo catas y una muestra de vinos con bodegas de la DO.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats