La Federació d’Hostaleria de Lleida ha posat en marxa la campanya Maig Gastronòmic amb motiu de la Festa Major i l’Aplec del Caragol. 

Les mil i una maneres lleidatanes de cuinar els caragols i altres plats del territori prenen el protagonisme d’aquesta mostra dinamitzadora i gastronòmica que compta amb una desena de participants. L’Àlzumar, Cantamanyanes, Comba, De Tapas, El Bistrot, Galindo, Hotel Ibis, Julián, La Fonda del Nastasi i Nou Sant Jordi són els establiments que s’han sumat a la iniciativa d’aquest gremi hostaler.

“Cassoles de caragols preparats amb pebre i farigola, amb allioli de poma o bullits amb favetes i patates són algunes de les propostes dels 10 restaurants participants”, expliquen els responsables de la campanya. Així mateix, els lleidatans i visitats dels restaurants participants també trobaran “Menús complets amb preus tancats de 22 euros, per adult; i 10 euros, en el cas de la proposta infantil.

“A més dels caragols, plats com l’ànec amb fruita de Lleida, el tataki de tonyina amb amanida d’algues, la llonganissa d’Alguaire o el rodó d’espatlla de xai conformen una oferta molt temptadora”, puntualitzen.