[:ca]La Federació d’Hostaleria activa el Maig Gastronòmic amb caragols i cuina local[:es]La Federación de Hostelería activa el Mayo Gastronómico con caracoles y cocina local[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

caracoles

[:ca]La Federació d’Hostaleria de Lleida ha posat en marxa la campanya Maig Gastronòmic amb motiu de la Festa Major i l’Aplec del Caragol. 

Les mil i una maneres lleidatanes de cuinar els caragols i altres plats del territori prenen el protagonisme d’aquesta mostra dinamitzadora i gastronòmica que compta amb una desena de participants. L’Àlzumar, Cantamanyanes, Comba, De Tapas, El Bistrot, Galindo, Hotel Ibis, Julián, La Fonda del Nastasi i Nou Sant Jordi són els establiments que s’han sumat a la iniciativa d’aquest gremi hostaler.

“Cassoles de caragols preparats amb pebre i farigola, amb allioli de poma o bullits amb favetes i patates són algunes de les propostes dels 10 restaurants participants”, expliquen els responsables de la campanya. Així mateix, els lleidatans i visitats dels restaurants participants també trobaran “Menús complets amb preus tancats de 22 euros, per adult; i 10 euros, en el cas de la proposta infantil.

“A més dels caragols, plats com l’ànec amb fruita de Lleida, el tataki de tonyina amb amanida d’algues, la llonganissa d’Alguaire o el rodó d’espatlla de xai conformen una oferta molt temptadora”, puntualitzen.

 [:es]La Federación de Hostelería de Lleida ha puesto en marcha la campaña Mayo Gastronómico con motivo de la Fiesta Mayor y el Aplec del Caracol.

Las mil y una maneras leridanas de cocinar los caracoles y otros platos del territorio toman el protagonismo de esta muestra dinamizadora y gastronómica que cuenta con una decena de participantes. El Àlzumar, Cantamanyanes, Comba, De Tapas, El Bistrot, Galindo, Hotel Ibis, Julián, La Fonda del Nastasi y Nou Sant Jordi son los establecimientos que se han sumado a la iniciativa de este gremio hostelero.

“Cazuelas de caracoles preparados con pimienta y tomillo, con alioli de manzana o hervidos con habitas y patatas son algunas de las propuestas de los 10 restaurantes participantes “, explican los responsables de la campaña. Asimismo, los leridanos y visitantes de los restaurantes participantes también encontrarán “Menús completos con precios cerrados de 22 euros, para adulto; y 10 euros, en el caso de la propuesta infantil. “Además de los caracoles, platos como el pato con fruta de Lleida, el tataki de atún con ensalada de algas, la longaniza de Alguaire o el redondo de paleta de cordero conforman una oferta muy tentadora “, puntualizan.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats