[:ca]1a Jornada de Productes de Qualitat de les Garrigues[:es]1a Jornada de Productos de Calidad de les Garrigues[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]A l’Escola Agrària de les Borges

Sis elaboradors agroalimentaris de les Garrigues presentaran els seus productes juntament amb altres sis cuiners lleidatans en la 1a Jornada de Productes de Qualitat de les Garrigues que acollirà l’Escola Agrària de Les Borges Blanques, en el marc del programa Gustum, el dimarts vinent, dia 28 de maig, a partir de les 18 hores.

Segons explica Montse Freixa d’EVÓÓEASY, promotora de l’activitat amb Gustum i l’Escola Agrària, “cada elaborador podrà defensar i donar a conèixer el seu producte, i tot seguit un cuiner del territori presentarà un plat amb aquest producte com a ingredient principal”. “La idea és començar a les 18.00 hores i prolongar la jornada fins a les 21.00 hores aproximadament, després de presentar els sis productes, els sis plats. Però serà una activitat molt àgil i divertida perquè els assistents podran degustar petits tastets de cada recepta”, puntualitza Freixa.

Els sis productes que es presentaran a la jornada seran Mel Beehappy, Tòfona de Bellaguarda, Safrà el Tossal, Oli Bio Pecattum7, Puigdellívol Fruits Secs, i Les Basselles etnobotànica.

D’altra banda, els cuiners o elaboradors de la trobada seran Xavier Benet del Restaurant Benet de les Borges, Mercè Tomàs de l’Estel de la Mercè, Carles Alcover de La Cava de Tàrrega, Gabriel Jové de Cal Xirricló de Balaguer, la mateixa Freixa, i el forner de Pa de Ronyó, Jesús Querol de Torregrossa.[:es]En la Escula Agraria de les Borges

Seis elaboradores agroalimentarios de les Garrigues presentarán sus productos junto con otros seis cocineros leridanos en la 1ª Jornada de Productos de Calidad de les Garrigues que acogerá la Escuela Agraria de Les Borges Blanques, en el marco del programa Gustum, el próximo martes, día 28 de mayo, a partir de las 18 horas.

Según explica Montse Freixa de EVÓÓEASY, promotora de la actividad con Gustum y la Escuela Agraria, “cada elaborador podrá defender y dar a conocer su producto, y a continuación un cocinero del territorio presentará un plato con este producto como ingrediente principal “. “La idea es empezar a las 18.00 horas y prolongar la jornada hasta las 21.00 horas aproximadamente, después de presentar los seis productos, los seis platos. Pero será una actividad muy ágil y divertida para que los asistentes puedan degustar pequeñas degustaciones de cada receta “, puntualiza Freixa.

Los seis productos que se presentarán en la jornada serán Miel Beehappy, Trufa de Bellaguarda, Azafrán el Tossal, Aceite Bio Pecattum7, Puigdellívol Frutos Secos, y Las Bassella etnobotánica.

Por otro lado, los cocineros o elaboradores del encuentro serán Xavier Benet del Restaurante Benet de las Borges, Mercè Tomás de l’Estel de la Mercè, Carlos Alcover de La Cava de Tàrrega, Gabriel Jové de Cal Xirricló de Balaguer, la misma Freixa, y el panadero de Pan de Riñón, Jesús Querol de Torregrossa.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats