Bodegas Torres va instal·lar un singular espai “pop up” on degustar, a copes, les seves referències més exclusives, entre els dies 27 de desembre i l’1 de gener. Aquest espai, situat al cèntric passeig de la Llibertat de Vielha, es va convertir en una singular i original alternativa d’oci après-ski, amb una carta de tretze vins de sis denominacions d’origen, tots ells disponibles a copes i acompanyats de selectes tapes.

Del Penedès, destacà el vi insígnia de la Família Torres, el llegendari Mas La Plana, i els blancs Fransola i Waltraud; de la Conca de Barberà, les seves tres referències, els chardonnay Milmanda i Sons de Prades i el negre escollit millor vi en els Premis Aliments d’Espanya 2017, Grans Muralles; del Priorat, Perpetual i Salmos; i de Costers del Segre, Purgatori, una de les novetats més recents.

També hi van estar representats els vins dels cellers propietat de la Família Torres com Jean Leon Vinya Gigi, l’escumós Esplendor de Vardon Kennett, Celeste Crianza de Ribera del Duero i Camino de Magarín de Rueda.