[:ca]Maridatge amb vins d’Hospices[:es]Maridaje con vinos de Hospices[:en]Pairing with Hospices wines[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

171227FiletMignon

[:ca]Amb motiu de la 157 subhasta dels vins dels Hospices de Beaune, el celler va oferir un dinar de maridatge amb diferents vins dels Domaines des Hospices de Beaune i de Nuits-Saint-George.

El primer plat del menú va ser un Marbre de cua de vedella i foie gras amb ceps, que es va maridar amb el Meursault Charmes 2013, Cuvée Bahèzre de Lanlay dels Hospices de Beaune. Un Chardonay molt mineral fruit del cuvée de dos primers crus: Charmes Dessus i Charmes Dessous. Bahèzre de Lanlay, va ser un inspector de línies telegràfiques que va donar tota la seva fortuna als Hospices de Beaune el 1884.

El segon plat, el Filet mignon de vedella d’estil Poivrade (salsa feta amb pebre sal i vinagre), i farcit de col, es va marinar amb el Pinot Noir Nuits-Saint Georges 2009 Premier Cru- Les Didiers Cuvée Jacques Duret Hospices de Nuits-Saint-Georges. Aquesta localitat de la Côte d’Or, la segona més gran després de Beaune, tot i no tenir cap Gran Cru, és rica en Primers Cru. Els Pinot Noir de la localitat acostumen a ser rics en cirera, pruna i sotabosc.

El pastís Matcha de postres, elaborat amb bescuit d’aquest té verd i xocolata, es va servir amb Crémant de Bourgogne Louis Picamelot Cuvée Les Terroirs brut blanc. Aquest escumós, elaborat, com el cava català, compta amb raïm de les parcel·les que el celler té a Côte Chalonnaise, Côte de Beaune i Côte de Nuits, amb un 39% de Pinot Noir, un 41% de Chardonnay i un 20% d’Aligoté.

El menú va estar elaborat pel xef Jean-Marc Thibeaut i els cuiners dels Hospices de Beaune. El servei del menú va anar a càrrec dels alumnes del Lycée Hôtelier Savoie-Léman de Thonon-les Bains, sota la direcció dels seus professors.

[:es]Con motivo de la 157 subasta de los vinos de los Hospices de Beaune, la bodega ofreció una comida de maridaje con diferentes vinos de Domaines diciembre Hospices de Beaune y de Nuits-Saint-George.

El primer plato del menú fue un Mármol de rabo de ternera y foie gras con setas, que casó con el Meursault Charmes 2013, Cuvée Bahèzre de Lanlay los Hospices de Beaune. Un Chardonnay muy mineral fruto del cuvée de dos primeros crudos: Charmes Dessus y Charmes Dessous. Bahèzre de Lanlay, fue un inspector de líneas telegráficas que dio toda su fortuna a los Hospices de Beaune en 1884.

El segundo plato, el Filet mignon de ternera de estilo Poivrade (salsa hecha con pimienta sal y vinagre), y relleno de col, maridó con el Pinot Noir Nuits-Saint Georges 2009 Premier crudo- Las Didiers Cuvée Jacques Duret Hospices de Nuits-Saint-Georges. Esta localidad de la Côte d’Or, la segunda más grande después de Beaune, pese a no tener ningún Gran Crudo, es rica en Primeros Crudos. Los Pinot Noir de la localidad suelen ser ricos en cereza, ciruela y sotobosque.

El pastel Matcha de postre, elaborado con bizcocho de este té verde y chocolate, se sirvió con Crémant de Borgoña Louis Picamelot Cuvée Les Terroirs bruto blanco. Este espumoso, elaborado, como el cava catalán, cuenta con uvas de las parcelas que la bodega tiene en Côte Chalonnaise, Côte de Beaune y Côte de Nuits, con un 39% de Pinot Noir, un 41% de Chardonnay y un 20 % de Aligoté.

El menú estuvo elaborado por el chef Jean-Marc Thibeaut y los cocineros de los Hospices de Beaune. El servicio del menú fue a cargo de los alumnos del Lycée Hotelier Saboya-Lemán de Thonon-les Bains, bajo la dirección de sus profesores.

[:en]On the occasion of the 157 Auction of the wines of the Hospices of Beaune, the winery offered a pairing lunch with different wines from the Domaines des Hospices de Beaune and Nuits-Saint-George.

The first menu dish was a veal tail and foie gras marble with vines, which was linked to the Meursault Charmes 2013, Cuvée Bahédre de Lanlay of the Hospices of Beaune. A very mineral Chardonay fruit from the first two raw ingredients: Charmes Dessus and Charmes Dessous. Bahédre de Lanlay, was an inspector of telegraphic lines that gave all his fortune to the Hospices of Beaune in 1884.

The second course, the Poivrade Steak Filet Mignon (sauce made with pepper salt and vinegar), and filled with cabbage, paired with the Pinot Noir Nuits-Saint Georges 2009 Premier Cru- Les Didiers Cuvée Jacques Duret Hospices of Nuits-Saint-Georges. This town of the Côte d’Or, the second largest after Beaune, despite not having any Grand Cru, is rich in Premier Crus. The Pinot Noir of the town tends to be rich in cherry, plum and undergrowth.

The cake Matcha as dessert, made with a sponge cake with this green tea and chocolate, was served with Crémant de Bourgogne Louis Picamelot Cuvée Les Terroirs brut blanc. This sparkling, elaborated, like Catalan cava, has a grape of the plots that the cellar has in Côte Chalonnaise, Côte de Beaune and Côte de Nuits, with 39% of Pinot Noir, 41% of Chardonnay and 20 % of Aligoté.

The menu was prepared by chef Jean-Marc Thibeaut and chefs from the Hospices of Beaune. The menu service was provided by the students of the Lycée Hôtelier Savoie-Léman de Thonon-les Bains, under the direction of their teachers.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats