[:ca]Pop up amb vins exclusius de la Família Torres, a Vielha[:es]Pop up con vinos exclusivos de la Familia Torres, en Vielha[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180104vielha

[:ca]Bodegas Torres va instal·lar un singular espai “pop up” on degustar, a copes, les seves referències més exclusives, entre els dies 27 de desembre i l’1 de gener. Aquest espai, situat al cèntric passeig de la Llibertat de Vielha, es va convertir en una singular i original alternativa d’oci après-ski, amb una carta de tretze vins de sis denominacions d’origen, tots ells disponibles a copes i acompanyats de selectes tapes.

Del Penedès, destacà el vi insígnia de la Família Torres, el llegendari Mas La Plana, i els blancs Fransola i Waltraud; de la Conca de Barberà, les seves tres referències, els chardonnay Milmanda i Sons de Prades i el negre escollit millor vi en els Premis Aliments d’Espanya 2017, Grans Muralles; del Priorat, Perpetual i Salmos; i de Costers del Segre, Purgatori, una de les novetats més recents.

També hi van estar representats els vins dels cellers propietat de la Família Torres com Jean Leon Vinya Gigi, l’escumós Esplendor de Vardon Kennett, Celeste Crianza de Ribera del Duero i Camino de Magarín de Rueda.[:es]Bodegas Torres instaló un singular espacio “pop up” donde degustar,d copas, sus referencias más exclusivas, entre los días 27 de diciembre y el 1 de enero. Este espacio, situado en el céntrico paseo de la Libertad de Vielha, se convirtió en una singular y original alternativa de ocio après-ski, con una carta de trece vinos de seis denominaciones de origen, todos ellos disponibles en copas y acompañados de selectos tapas.

Del Penedès, destacó el vino insignia de la Familia Torres, el legendario Mas La Plana, y los blancos Fransola y Waltraud; de la Conca de Barberà, sus tres referencias, los Chardonnay Milmanda y Sonidos de Prades y el negro elegido mejor vino en los Premios Alimentos de España 2017, Grandes Murallas; El Priorat, Perpetual y Salmos; y de Costers del Segre, Purgatorio, una de las novedades más recientes.

También estuvieron representados los vinos de las bodegas propiedad de la Familia Torres como Jean Leon Viña Gigi, el espumoso Esplendor de Vardon Kennett, Celeste Crianza de Ribera del Duero y Camino de Magar de Rueda.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats