Fins a una trentena d’obres literàries il·lustrades (entre rareses, llibres d’art, infantils originals, i edicions limitades) seleccionades i aportades per la Biblioteca Joan Duch de Juneda es poden veure i fullejar al celler Mas Blanch i Jové durant tot el mes de febrer.

Aquesta exposició s’emmarca dins de l’acció Biblioteques amb DO, Lletres i Vins 2018, que té per objectiu dinamitzar les biblioteques públiques de Catalunya amb la cultura del vi com a punt de partida.

Coincidint amb la mostra, celler i biblioteca han programat una sèrie d’activitats per aquest mes de febrer. El dia 9 de febrer, a la Biblioteca Joan Duch, hi haurà un maridatge de vi i òpera, conduït pel David Puertas i el celler Mas Blanch i Jové, amb un original tast vertical (diferents anyades d’un mateix vi) de Saó Blanc i Saó Abrivat.

D’altra banda, el dia 24 de febrer a les 11 hores, el celler Mas Blanch i Jové acollirà una visita guiada, amb tast de vins, olis, pans i xocolates; i una sorpresa musical de la mà de la companyia Cassigalls.

“Amb aquestes accions es pretén posar de manifest el paper de les biblioteques com a dinamitzadores culturals i potenciar les col·laboracions entre els serveis bibliotecaris i els agents de l’entorn partint de la base que tant la cultura com el vi són territori. Per tant, s’uneix territori, coneixement i paisatge”, expliquen els responsables d’aquestes activitats.