[:ca]Mas Blanch i Jové marida els seus vins amb llibres i òpera[:es]Mas Blanch i Jové marida sus vinos con libros y ópera[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Fins a una trentena d’obres literàries il·lustrades (entre rareses, llibres d’art, infantils originals, i edicions limitades) seleccionades i aportades per la Biblioteca Joan Duch de Juneda es poden veure i fullejar al celler Mas Blanch i Jové durant tot el mes de febrer.

Aquesta exposició s’emmarca dins de l’acció Biblioteques amb DO, Lletres i Vins 2018, que té per objectiu dinamitzar les biblioteques públiques de Catalunya amb la cultura del vi com a punt de partida.

Coincidint amb la mostra, celler i biblioteca han programat una sèrie d’activitats per aquest mes de febrer. El dia 9 de febrer, a la Biblioteca Joan Duch, hi haurà un maridatge de vi i òpera, conduït pel David Puertas i el celler Mas Blanch i Jové, amb un original tast vertical (diferents anyades d’un mateix vi) de Saó Blanc i Saó Abrivat.

D’altra banda, el dia 24 de febrer a les 11 hores, el celler Mas Blanch i Jové acollirà una visita guiada, amb tast de vins, olis, pans i xocolates; i una sorpresa musical de la mà de la companyia Cassigalls.

“Amb aquestes accions es pretén posar de manifest el paper de les biblioteques com a dinamitzadores culturals i potenciar les col·laboracions entre els serveis bibliotecaris i els agents de l’entorn partint de la base que tant la cultura com el vi són territori. Per tant, s’uneix territori, coneixement i paisatge”, expliquen els responsables d’aquestes activitats.[:es]Hasta una treintena de obras literarias ilustradas (entre rarezas, libros de arte, infantiles originales, y ediciones limitadas) seleccionadas y aportados por la Biblioteca Joan Duch de Juneda se pueden ver y hojear en la bodega Mas Blanch i Jové durante todo el mes de febrero.

Esta exposición se enmarca dentro de la acción Bibliotecas con DO, Letras y Vinos 2018, que tiene por objetivo dinamizar las bibliotecas públicas de Cataluña con la cultura del vino como punto de partida.

Coincidiendo con la muestra, bodega y biblioteca han programado una serie de actividades para este mes de febrero. El día 9 de febrero, en la Biblioteca Joan Duch, habrá un maridaje de vino y ópera, conducido por David Puertas y la bodega Mas Blanch i Jové, con una original cata vertical (diferentes añadas de un mismo vino) de Saó Blanc y Saó Abrivat.

Por otra parte, el día 24 de febrero a las 11 horas, la bodega Mas Blanch i Jové acogerá una visita guiada, con degustación de vinos, aceites, panes y chocolates; y una sorpresa musical de la mano de la compañía Cassigalls.

“Con estas acciones se pretende poner de manifiesto el papel de las bibliotecas como dinamizadoras culturales y potenciar las colaboraciones entre los servicios bibliotecarios y los agentes del entorno partiendo de la base de que tanto la cultura como el vino son territorio. Por lo tanto, se une territorio, conocimiento y paisaje”, explican los responsables de estas actividades.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats