[:ca]Sant Valentí solidari amb Adima, al Mirador dels Camps Elisis[:es]Sant Valentín solidario con Adima, en el Mirador dels Camps Elisis[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180202MiradorAdima

[:ca]El restaurant el Mirador dels Camps Elisis oferirà un menú de maridatge en benefici de l’Associació de Dones Intervingudes de Mama (Adima) entre els dies 14 i 18 de febrer, coincidint amb la diada de Sant Valentí.

El restaurador Jordi Cordero, el xef Nabil Rafihi i les representants d’Adima, Mari Carme Ramos (tresorera) i Rosa Querol (secretària), van presentar la iniciativa el divendres, dia 2 de febrer.

La proposta del xef de la casa Nabil Rafihi, s’obre amb uns entrants a compartir enmig de la taula amb Mesclum d’enciam amb nous, sèsam, panses, i taronja; Pernil ibèric amb pa de coca, tomàquet de penjar, i oli de les Garrigues; Micuit de foie amb melmelada de pètals de violeta; i Escamarlans saltats amb brandi. Tot regat amb vi rosat d’agulla natural Alquézar de la Bodega Pirineos (DO Somontano).

Els comensals podran escollir el segon plat entre Caldereta de rap amb gambes, maridat amb vi blanc Verdejo Marqués de Cáceres (DO Rueda); o Espatlla de xai a l’estil Aranda, amb Finca 10 de Bodegas Faustino (DO Rioja).

Les postres, Pastís de xocolata i avellanes amb pols de cacau, estarà servit amb Brut Nature Heredad del Padruell (DO Cava). Tot per 35 euros amb el cafè i l’IVA inclòs. El Mirador destinarà una part de la recaptació de cada menú a Adima.[:es]El restaurante el Mirador dels Camps Elisis ofrecerá un menú de maridaje en beneficio de la Asociación de Mujeres Intervenidas de Mama (Adima) entre los días 14 y 18 de febrero, coincidiendo con el día de San Valentín.

El restaurador Jordi Cordero, el chef Nabil Rafihi y las representantes de Adima, Mari Carmen Ramos (tesorera) y Rosa Querol (secretaria), presentaron la iniciativa el viernes, día 2 de febrero.

La propuesta del chef de la casa Nabil Rafihi, se abre con unos entrantes a compartir en medio de la mesa con Mesclum de lechuga con nueces, sésamo, pasas, y naranja; Jamón ibérico con pan de coca, tomate de colgar, y aceite de las Garrigues; Micuit de foie con mermelada de pétalos de violeta; y Cigalas salteadas con brandy. Todo regado con vino rosado de aguja natural Alquézar de la Bodega Pirineos (DO Somontano).

Los comensales podrán escoger el segundo plato entre Caldereta de rape con gambas, casado con vino blanco Verdejo Marqués de Cáceres (DO Rueda); o Paletilla de cordero al estilo Aranda, con Finca 10 de Bodegas Faustino (DO Rioja).

Los postres, Pastel de chocolate y avellanas con polvo de cacao, estará servido con Brut Nature Heredad del Padruell (DO Cava). Todo por 35 euros con el café y el IVA incluido. El Mirador destinará una parte de la recaudación de cada menú a Adima.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats