Amb motiu de la 157 subhasta dels vins dels Hospices de Beaune, el celler va oferir un dinar de maridatge amb diferents vins dels Domaines des Hospices de Beaune i de Nuits-Saint-George.

El primer plat del menú va ser un Marbre de cua de vedella i foie gras amb ceps, que es va maridar amb el Meursault Charmes 2013, Cuvée Bahèzre de Lanlay dels Hospices de Beaune. Un Chardonay molt mineral fruit del cuvée de dos primers crus: Charmes Dessus i Charmes Dessous. Bahèzre de Lanlay, va ser un inspector de línies telegràfiques que va donar tota la seva fortuna als Hospices de Beaune el 1884.

El segon plat, el Filet mignon de vedella d’estil Poivrade (salsa feta amb pebre sal i vinagre), i farcit de col, es va marinar amb el Pinot Noir Nuits-Saint Georges 2009 Premier Cru- Les Didiers Cuvée Jacques Duret Hospices de Nuits-Saint-Georges. Aquesta localitat de la Côte d’Or, la segona més gran després de Beaune, tot i no tenir cap Gran Cru, és rica en Primers Cru. Els Pinot Noir de la localitat acostumen a ser rics en cirera, pruna i sotabosc.

El pastís Matcha de postres, elaborat amb bescuit d’aquest té verd i xocolata, es va servir amb Crémant de Bourgogne Louis Picamelot Cuvée Les Terroirs brut blanc. Aquest escumós, elaborat, com el cava català, compta amb raïm de les parcel·les que el celler té a Côte Chalonnaise, Côte de Beaune i Côte de Nuits, amb un 39% de Pinot Noir, un 41% de Chardonnay i un 20% d’Aligoté.

El menú va estar elaborat pel xef Jean-Marc Thibeaut i els cuiners dels Hospices de Beaune. El servei del menú va anar a càrrec dels alumnes del Lycée Hôtelier Savoie-Léman de Thonon-les Bains, sota la direcció dels seus professors.