Maridatge de Castell del Remei a NeoParc, previ la Festa del ViMaridaje de Castell del Remei en NeoParc, previo la Fiesta del Vino

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler lleidatà Castell del Remei va promocionar els seus vins DO Costers del Segre aquest divendres, dia 22 d’octubre, amb un sopar de maridatge al restaurant NeoParc amb el xef Antoni Rúbies, obrint un cap de setmana enològic que culminà el diumenge amb la participació del celler de Penelles a la Segona Festa del Vi de Lleida, que va tenir lloc als Camps Elisis de Lleida.
La directora tècnica de Castell del Remei, Isabel Marzá; i la responsable d’exportació, Sònia Pou; van compartir menjador amb un centenar de persones al restaurant NeoParc, aprofitant el calendari de maridatges mensuals que ha programat l’establiment aquest 2010.
Coca de verdures amb cargols i all i oli de codony, amb el vi jove Blanc Planell; i gambes a la planxa amb salsa holandesa amb l’Oda Blanc, fermentat en bóta, de Castell del Remei, van ser els entrants del sopar.
Uns milfulles de galtes de vedella amb pomes i tòfona blanca, maridats amb el vi negre Castell del Remei 1780; i un cabrit cuit a baixa temperatura amb crema de moniatos, acompanyat per l’Oda negre; van ser els plats principals.
I per postres, un sorbet de gerds i escuma de iogurt grec amb el cava del celler lleidatà van tancar la vetllada.La bodega leridana Castell del Remei promocionó sus vinos DO Costers del Segre este viernes, dia 22 d’octubre, con una cena de maridaje en el restaurante NeoParc con el chef Antoni Rúbies, abriendo un fin de semana enológico que culminé el domingo con la participación de la bodega de Penelles en la Segunda Fiesta del Vino de Lleida, que tuvo lugar en los Camps Elisis de Lleida.
La directora técnica de Castell del Remei, Isabel Marzá; y la responsable de exportación, Sònia Pou; compartieron comedor con un centenar de personas en el restaurante NeoParc, aprovechando el calendario de maridajes mensuales que ha programado el establecimiento este 2010.
Coca de verduras con caracoles y alioli de membrillo, con el vino joven Blanc Planell; y gambas a la plancha con salsa holandesa con el Oda Blanco, fermentado en barrica, de Castell del Remei, fueron los entrantes de la cena.
Unos milhojas de mejillas de ternera con manzanas y trufa blanca, maridados con el vino tinto Castell del Remei 1780; y un cabrito cocido a baja temperatura con crema de boniatos, acompañado por el Oda negro; fueron los platos principales.
Y de postres, un sorbete de arándanos y espuma de yogur griego con el cava de la bodega leridana cerraron la velada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats