El Bellavista ofereix receptes del Celler del Roser i Ferreruela

Els caragols de Lleida del Celler del Roser i Ferreruela arriben aquesta setmana a la carta del restaurant Bellavista del Jardín del Norte, a Barcelona, de la mà de l’Aplec del Caragol i el Grup Iglesias, soci de la família Messi en aquest establiment camaleònic.

Els Caragols a la llauna de l’Àngel Cogul i la Montse Guardiola, del restaurant Celler del Roser de Lleida, seran els protagonistes de les jornades durant aquesta setmana (del 14 al 20 de maig). Mentre que els Caragols a la Gormanda a l’estil de la Maria Teresa de Gonzalo Ferreruela, del restaurant Ferreruela Cuina de la Terra, entraran a la carta del restaurant entre el 21 i el 27 de maig.

“Bellavista del Jardín del Norte és un poble de pobles, però un poble gastronòmic per sobre de tot, amb una carta basada en la cuina tradicional reinterpretada pels xefs Rafa i Mónica Morales (elBulli***, Hisenda Benazuza**, Rafa Morales Restaurant), explica Juan Carlos Iglesias, director del Grup Iglesias. “El restaurant és el resultat del treball de dues famílies, els Iglesias i els Messi, tan arrelats i agraïts a la ciutat de Barcelona que brinden un espai singular on el confort del ciutadà i del visitant turista és permanentment vetllat per un gran equip que construeix cada dia els camins que condueixen a Bellavista”, puntualitza Iglesias. Per la seva banda, Oriol Plens –membre de la Junta Directiva de la Federació de Colles (Fecoll)– va agrair a Grup Iglesias la promoció de la festa i la col·laboració de Ferreruela i el Celler del Roser que també van assistir a la presentació per mitjans de comunicació, celebrada ahir.