[:ca]Taller de cuina a quatre mans de Lluís Bonillo i Roger Agustí [:es]Taller de cocina a cuatro manos de Lluís Bonillo y Roger Agustí [:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180517BonilloPorciolesFranquet

[:ca]Maridat amb vins Costers del Sió a l’Aula Gastronòmica

Roger Agustí del restaurant Kimo i Lluís Bonillo van protagonitzar un sopar a quatre mans a l’Aula Gastronòmica que regenta el mateix Bonillo a la plaça Castella de Lleida, la nit del dilluns dia 7 de maig.

Els plats van estar maridats pels vins del celler Costers del Sió (DO Costers del Segre, subzona Artesa). Un dels propietaris del celler i responsable de l’àrea de producció agrària, José María Porcioles va comentar els vins, acompanyat pel distribuïdor local Joan Franquet de Disfran. Una dotzena de comensals van gaudir d’un menú amb originals receptes amb un toc de cuina fusió.

Els plats de la nit: Ajoblanco de cacauet i coco amb sardina, litxis i soia; Pizza Albergínia amb esfèrics de mozzarella; Coca de recapte amb rèmol; Vieira i cansalada amb cremós cítric; Espatlla de conill amb salsa satay i la seva glaça; Filet de cangur, amb salsa París i pastís de celerí; i Llet fregida amb gelat de vi ranci. Els vins: Petit Siós Blanc, Petit Siós Negre; Pla de Lladoner; Escumós Reserva Siós Rosat; Les Creus i Cau del Gat.

[:es]Maridado con vinos Costers del Sió en el Aula Gastronómica

Roger Agustí del restaurante Kimo y Lluís Bonillo protagonizaron una cena a cuatro manos en el Aula Gastronómica que regenta el mismo Bonillo en la plaza Castilla de Lleida, la noche del lunes día 7 de mayo.

Los platos estuvieron maridados ​por los vinos de la bodega Costers del Sió (DO Costers del Segre, subzona Artesa). Uno de los propietarios de la bodega y responsable del área de producción agraria, José María Porcioles comentó los vinos, acompañado por el distribuidor local Juan Franquet de DISF. Una docena de comensales disfrutaron de un menú con originales recetas con un toque de cocina fusión.

Los platos de la noche: Ajoblanco de cacahuete y coco con sardina, lichis y soja; Pizza Berenjena con esféricos de mozzarella; Coca de recapte con rodaballo; Vieira y tocino con cremoso cítrico; Hombro de conejo con salsa satay y su glasa; Filete de canguro, con salsa París y pastel de Celera; y Leche frita con helado de vino rancio. Los vinos: Petit Siós Blanc, Petit Siós Negre; Pla de Lladoner; Escumós Reserva Siós Rosat; Les Creus y Cau del Gat.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats