[:ca]L’Aplec porta els caragols de Lleida al restaurant del Messi[:es]El Aplec lleva los caracoles de Lleida al restaurante de Messi[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

180517Grup

[:ca]El Bellavista ofereix receptes del Celler del Roser i Ferreruela

Els caragols de Lleida del Celler del Roser i Ferreruela arriben aquesta setmana a la carta del restaurant Bellavista del Jardín del Norte, a Barcelona, de la mà de l’Aplec del Caragol i el Grup Iglesias, soci de la família Messi en aquest establiment camaleònic.

Els Caragols a la llauna de l’Àngel Cogul i la Montse Guardiola, del restaurant Celler del Roser de Lleida, seran els protagonistes de les jornades durant aquesta setmana (del 14 al 20 de maig). Mentre que els Caragols a la Gormanda a l’estil de la Maria Teresa de Gonzalo Ferreruela, del restaurant Ferreruela Cuina de la Terra, entraran a la carta del restaurant entre el 21 i el 27 de maig.

“Bellavista del Jardín del Norte és un poble de pobles, però un poble gastronòmic per sobre de tot, amb una carta basada en la cuina tradicional reinterpretada pels xefs Rafa i Mónica Morales (elBulli***, Hisenda Benazuza**, Rafa Morales Restaurant), explica Juan Carlos Iglesias, director del Grup Iglesias. “El restaurant és el resultat del treball de dues famílies, els Iglesias i els Messi, tan arrelats i agraïts a la ciutat de Barcelona que brinden un espai singular on el confort del ciutadà i del visitant turista és permanentment vetllat per un gran equip que construeix cada dia els camins que condueixen a Bellavista”, puntualitza Iglesias. Per la seva banda, Oriol Plens –membre de la Junta Directiva de la Federació de Colles (Fecoll)– va agrair a Grup Iglesias la promoció de la festa i la col·laboració de Ferreruela i el Celler del Roser que també van assistir a la presentació per mitjans de comunicació, celebrada ahir.

[:es]El Bellavista ofrece recetas del Celler del Roser y Ferreruela

Los caracoles de Lleida del Celler del Roser y Ferreruela llegan esta semana a la carta del restaurante Bellavista del Jardín del Norte, en Barcelona, ​​de la mano del Aplec del Caracol y el Grupo Iglesias, socio de la familia Messi en este establecimiento camaleónico.

Los Caracoles a la llauna de Ángel Cogul y Montse Guardiola, del restaurante Celler del Roser de Lleida, serán los protagonistas de las jornadas durante esta semana (del 14 al 20 de mayo). Mientras que los caracoles a la gormanda al estilo de María Teresa de Gonzalo Ferreruela, del restaurante Ferreruela Cuina de la Terra, entrarán en la carta del restaurante entre el 21 y el 27 de mayo.

“Bellavista del Jardín del Norte es un pueblo de pueblos, pero un pueblo gastronómico por encima de todo, con una carta basada en la cocina tradicional reinterpretada por los chefs Rafa y Mónica Morales (elBulli ***, Hacienda Benazuza **, Rafa Morales Restaurante ), explica Juan Carlos Iglesias, director del Grupo Iglesias. “El restaurante es el resultado del trabajo de dos familias, los Iglesias y los Messi, tan arraigados y agradecidos a la ciudad de Barcelona que brindan un espacio singular donde el confort del ciudadano y del visitante turista es permanentemente velado por un gran equipo que construye cada día los caminos que conducen a Bellavista”, puntualiza Iglesias. Por su parte, Oriol Plens -miembro de la Junta Directiva de la Federación de Peñas del Aplec del Caracol de Lleida (Fecoll) -agradeció al Grupo Iglesias la promoción de la fiesta y la colaboración de Ferreruela y el Celler del Roser que también asistieron a la presentación para medios de comunicación, celebrada ayer.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats