[:ca]Guardia guanya el Ciutat de Lleida de cocteleria[:es]Guardia gana el Ciudad de Lleida de coctelería[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

180517Guardia

[:ca]Cristian Guardia va guanyar el 26è concurs de cocteleria Ciutat de Lleida del passat 4 de maig. L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acull i organitza aquesta prova on els alumnes d’Escoles d’Hoteleria d’arreu de Catalunya i de la Comunitat Valenciana van tornar a demostrar la iniciativa i la creativitat innovada en forma de còctels amb begudes del Vichy Catalán.

El segon classificat va estar Álvaro Jabalera, de l’Escola d’Hoteleria de Palafrugell, i el tercer classificat, Cristian Trócoli, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.[:es]Cristian Guardia ganó el 26º concurso de coctelería Ciudad de Lleida el pasado 4 de mayo. La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida acoge y organiza esta prueba donde los alumnos de Escuelas de Hostelería de toda Cataluña y de la Comunidad Valenciana volvieron a demostrar la iniciativa y la creatividad innovada en forma de cócteles con bebidas de Vichy Catalán.

El segundo clasificado fue Álvaro Jabalera, de la Escuela de Hostelería de Palafrugell, y el tercer clasificado, Cristian trócola, de la Escuela de Hostelería y Turismo de Cambrils.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats