Vincent Bricaud, cuina creativa per aprimar-seVincent Bricaud, cocina creativa per adelgazarse

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els meus companys em diuen “el boig”, explica amb cara de nen dolent el xef Vincent Bricaud (restaurant L’Horizon de l’Hotel Les Flamants Roses – Thalasso – Spa de Cannet en Roussillon). I és que Bricaud, membre de Les Toques Blanches, executa una sofisticada cuina creativa i saludable amb uns menús que arriben a ser dietes d’aprimament. En el cas dels hostes de l’hotel, aquest servei d’aprimar-se s’amplia amb tallers gastronòmics en què el comensal pot aprendre a cuinar el seu propi menjar al tornar a casa fugint dels greixos i les cremes de llet.
“Quan algun dels hostes ve a passar uns dies per perdre quilos, o simplement vol aprofitar la seva confortable estada, el primer que faig és entrevistar-me amb ell per conèixer les seves preferències i dissenyar menús del seu gust”, detalla el xef. El gran secret de la seva cuina és molta imaginació i substituir les textures i gustos dels greixos i les cremes de llet per cremes, mousses o salses elaborades amb soja i espessides amb goma aràbiga. El menú: aperitiu de tàrtar de vieires; risotto de llagostins; vieires amb carxofes i crema i mousse d’herbes aromàtiques; i soja amb maduixes…Mis compañeros me llaman “el loco”, explica con cara de niño malo el chef Vincent Bricaud (restaurante L’Horizon del Hotel Las flamantes Roses – Thalasso – Spa de Cannet en Roussillon). Y es que Bricaud, miembro de Les Toques Blanches, ejecuta una sofisticada cocina creativa y saludable con unos menús que llegan a ser dietas de adelgazamiento. En el caso de los huéspedes del hotel este servicio de adelgazar se amplía con talleres gastronómicos en los que el comensal puede aprender a cocinar su propia comida al volver a casa huyendo de las grasas y las cremas de leche.
“Cuando alguno de los huéspedes viene a pasar unos días para perder kilos o, simplemente quiere aprovechar su confortable estancia, lo primero que hago es entrevistarme con él para conocer sus preferencias y diseñar menús de su gusto”, detalla el chef. El gran secreto de su cocina es mucha imaginación y sustituir las texturas y gustos de las grasas y las cremas de leche para cremas, mousses o salsas elaboradas con soja y espesadas con goma arábiga. El menú: aperitivo de tartar de vieiras; risotto de langostinos; vieiras con alcachofas y crema y mousse de hierbas aromáticas, y soja con fresas …

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats