Les Toques Blanches, amb el sector turístic i els productes localsLes Toques Blanches, con el sector turístico y los productos locales

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’associació de cuiners Les Toques Blanches du Roussillon són un col·lectiu de restauradors que aposta per la qualitat i els productes d’aquesta demarcació dels Pirineus Orientals de França. Des dels fogons dels seus establiments, Les Toques Blanches no només promocionen la seva cuina, sinó també els productes agroalimentaris i el sector turístic.
La promoció d’una restauració de qualitat per sensibilitzar i encoratjar els professionals més joves és una de les finalitats d’aquest col·lectiu, que alhora es mostra molt compromès amb la societat mitjançant la seva constant participació en actes socials i benèfics com el sopar de gala de la Creu Roja. Els cuiners del Rosselló també participen en la Nit de Bacchus (que promociona els vins del Rosselló); el Concurs dels Mini Toques; la fira de decoració Salon Rêve d’Intérieur; o la marítima regata Toques en Coques.La asociación de cocineros Les Toques Blanches du Roussillon son un colectivo de restauradores que apuesta por la calidad y los productos de esta demarcación de los Pirineos Orientales de Francia. Desde los fogones de sus establecimientos, Les Toques Blanches no sólo promocionan su cocina, sino también los productos agroalimentarios y el sector turístico.
La promoción de una restauración de calidad para sensibilizar y alentar a los profesionales más jóvenes es una de las finalidades de este colectivo, que a la vez se muestra muy comprometido con la sociedad mediante su constante participación en actos sociales y benéficos como la cena de gala de la Cruz Roja. Los cocineros del Rosellón también participan en la Noche de Bacchus (que promociona los vinos del Rosellón), el Concurso de los Mini Toques, la feria de decoración Salon Rêve de Intérieur, o la marítima regata Toques en Cocas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats