[:ca]Vidal, de La Guspira, obrirà La Espurna al antic Forn del Nastasi [:es]Vidal, de La Guspira, abrirá La Espurna en el antiguo Forn del Nastasi [:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170601aula

[:ca]El jove xef de La Guspira de Linyola, Jordi Vidal, reobrirà aquest estiu el local de l’històric Forn del Nastasi, al carrer Salmeron, per iniciar un nou projecte denominat L’Espuna.

Vidal explica que “es tracta d’un espai més gran on podrem fer àpats per a més gent al centre de Lleida”. “La idea és oferir un menú executiu entre setmana amb una oferta diferent al que seguirem fent a La Guspira de Linyola”, puntualitza el que va ser premi Joves Cuiners Àngel Moncusí al 2014.

Vidal, alumne i professor de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, ha tingut l’oportunitat de passar pels fogons d’establiments de refència com El Bulli o el Celler de Can Roca, i executa una cuina rica en varietat tècnica.

Destaca entre les habilitats de Vidal la seva capacitat per dominar les diferents tècniques i elaboracions de la cuina de vanguardia, i fins i tot de la denominada monecular, però sense renunciar al bon tracte del producte. Una altra cosa que trobarem a la major part de plats d’en Jordi és el joc amb les textures dels diferents ingredients utilitzats. En definitiva plats molt corals, rics en ingredients i diversitat, i amb una presentació espectacular.

D’altra banda, recentment, Jordi Vidal, va aceptar la invitació de Lluis Bonillo, el dijous dia 18 de maig, per oferir una mostra de la seva cuina a l’Aula Gastronòmica. Els comensal van quedar gratament sorpresos per les elaboracions i presentacions servides.Com aperitiu, Gaspatxo de pera amb caviar de Truita de riu de tavascan. El Capuccino daurat d’escalivats amb ceps i vi dolç va ser l’entrant del menú.

De peix, en Vidal va elaborar un Bacallà al perfum de brasa aromàtica amb suquet de calamarcets i textures de poma a la vainilla. El Xai crocant amb nyoquis líquids de remolatxa, faves i alls tendres, va ser la carna de la nit. I a les postres: Cromàtic de maduixa, passió i coco; i Paisatge de cacau, avellana i café.
Tot maridat amb vins de Costers del Sió, DO Costers del Segre, subzona Artesa.

[:es]El joven chef de La Guspira de Linyola, Jordi Vidal, reabrirá este verano el local del histórico Forn del Nastasi, en la calle Salmeron, para iniciar un nuevo proyecto denominado La Espurna.

Vidal explica que “se trata de un espacio más grande donde podremos hacer comidas para más gente en el centro de Lleida”. “La idea es ofrecer un menú ejecutivo entre semana con una oferta diferente a lo que seguiremos haciendo en La Guspira de Linyola”, puntualiza el que fue premio Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí 2014.
Vidal, alumno y profesor de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, ha tenido la oportunidad de pasar por los fogones de establecimientos de refencia como El Bulli o el Celler de Can Roca, y ejecuta una cocina rica en variedad técnica.

Destaca entre las habilidades de Vidal su capacidad para dominar las diferentes técnicas y elaboraciones de la cocina de vanguardia, e incluso de la denominada monecular, pero sin renunciar al buen trato del producto. Otra cosa que encontraremos en la mayor parte de platos de Jordi es el juego con las texturas de los diferentes ingredientes utilizados. En definitiva platos muy corales, ricos en ingredientes y diversidad, y con una presentación espectacular.

Por otra parte, recientemente, Jordi Vidal, aceptó la invitación de Luis Bonillo, el jueves día 18 de mayo, para ofrecer una muestra de su cocina en el Aula Gastronómica. Los comensales quedaron gratamente sorprendidos por las elaboraciones y presentaciones servidas. Como aperitivo, Gazpacho de pera con caviar de Trucha de tavascan. El Capuccino dorado de asados ​​con cepas y vino dulce fue el entrante del menú.

De pescado, Vidal elaboró ​​un Bacalao al perfume de brasa aromática con suquet de calamarcitos y texturas de manzana a la vainilla. El Cordero crocante con ñoquis líquidos de remolacha, habas y ajos tiernos, fue la carne de la noche. Y en los postres: Cromático de fresa, pasión y coco; y Paisaje de cacao, avellana y café.
Todo maridado con vinos de Costers del Sió, DO Costers del Segre, subzona Artesa.


[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats