[:ca]Finca Comabarra, vi de muntanya del celler Tomàs Cusiné[:es]Finca Comabarra, vino de montaña de la bodega Tomàs Cusiné[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170608Comabarra

[:ca]Tòmas Cusiné posiciona el seu vi Finca Comabarra 2012 com un vi de muntanya, destacant que “aquest vi s’elabora a partir d’una selecció del millor raïm procedent de la finca de major alçada del celler” i explicant que la zona on està del celler DO Costers del Segre, amb vinyes per damunt dels 700 metres dins de la subzona de Les Garrigues, “és la de més altitud de la meitat sud de Catalunya”.

Segon explica el celler lleidatà en un comunicat de presentació “Finca Comabarra 2012 és un elegant vi negre de finca elaborat a partir de les varietats Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon. De color vermell cirera amb ribet granat, el seu caràcter distintiu s’expressa en un ampli ventall de matisos aromàtics, amb records a fruita vermella madura, tabac, espècies (clau) i accents balsàmics, minerals (pissarra) i de pastisseria. El pas per boca és seductor i embolcallant, amb textura glicèrica i tanins dolços ben harmonitzats amb l’acidesa generosa i el cos voluminós. Al final, llarg, ressorgeixen ecos de xocolata, te verd, cafè i fruites seques”. Així Tomàs Cusiné consolida els vins del que és el seu projecte més personal.
[:es]Tomás Cusiné posiciona su vino Finca Comabarra 2012 como un vino de montaña, destacando que “este vino se elabora a partir de una selección de la mejor uva procedente de la finca de mayor altura de la bodega” y explicando que la zona donde está el bodega DO Costers del Segre, con viñedos por encima de los 700 metros dentro de la subzona de Les Garrigues, “es la de mayor altitud de la mitad sur de Cataluña”.

Según explica la bodega leridana en un comunicado de presentación “Finca Comabarra 2012 es un elegante vino tinto de finca elaborado a partir de las variedades Garnacha, Syrah y Cabernet Sauvignon. De color rojo cereza con ribete granate, su carácter distintivo se expresa en un amplio abanico de matices aromáticos, con recuerdos a fruta roja madura, tabaco, especias (clavo) y acentos balsámicos, minerales (pizarra) y de pastelería. El paso por boca es seductor y envolvente, con textura glicérica y taninos dulces bien armonizados con la acidez generosa y el cuerpo voluminoso. Al final, largo, resurgen ecos de chocolate, té verde, café y frutos secos”. Así Tomás Cusiné consolida los vinos del que es su proyecto más personal.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats