[:ca]Nova edició de Vinya & Estrelles al celler Rubió de Sòls[:es]Nueva edición de Vinya & Estrelles en la bodega Rubió de Sòls[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170601sRubioSolss

[:ca]El celler Rubió de Sols va presentar el dissabte, dia 20 de maig de 2017, una nova temporada de “Vinya i Estrelles al celler Rubió de Sòls. Un grup de L’Institut d’Estudis Històrics de Medievals de Catalunya es van sumar a aquest primer dia de la activitat que va comptar amb una degustació de productes del Montsec.

Segons explica l’enòloga i propietària de Rubió de Sòls, Judith Sogas, “Vinya i Estrelles és una activitat lúdica d’enoturisme intregrat al territori”. Segons explica Judith, “es potencia el territorio tant de dia com de nit. Així l’activitat que combina les vinyes de Rubió de Sòls i el vi SolsXarel amb els productors de proximitat del Montsec, i tot harmonitzat amb la nit i el cel nét i brillant de la zona qualificada Starligth”. Sogas també va afegir que “per guiar aquesta visita es compta amb el grup humà de la mateixa familia de Rubió de Sòls junt el monitor de les estrelles Ramon I. Canyelles”.


[:es]La bodega Rubió de Sòls presentó el sábado, día 20 de mayo de 2017, una nueva temporada de “Viña y Estrellas en la bodega Rubió de Sòls”. Un grupo de El Instituto de Estudios Históricos Medievales de Cataluña se sumaron a este primer día de la actividad que contó con una degustación de productos del Montsec.

Según explica la enóloga y propietaria de Rubió de Sòls, Judith Sogas, “Viña y Estrellas es una actividad lúdica de enoturismo intregrado en el territorio”. Según Judith, “se potencia el territorio tanto de día como de noche. Así la actividad que combina los viñedos de Rubió de Sòls y el vino SolsXarel con los productores de proximidad del Montsec, y todo armonizado con la noche y el cielo limpio y brillante de la zona calificada Starligth “. Sogas también añadió que “para guiar esta visita se cuenta con el grupo humano de la misma familia de Rubió de Sòls junto al monitor de las estrellas Ramon I. Canyelles”.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats