[:ca]Visita de l’Afanoc al celler Clos Pons[:es]Visita de Afanoc a Clos Pons[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Les famílies amb nens i nenes malalts de càncer de l’Afanoc visiten el celler Clos Pons. En el marc de la col·laboració de Grup Pons amb l’associació Afanoc, el celler cedirà les seves instal·lacions, el 4 de juny, per a que les famílies puguin passar una jornada relaxada i divertida gaudint de l’espai natural que envolta el celler i les vinyes de Clos Pons.

L’Afanoc és una entitat sense ànim de lucre nascuda amb l’objectiu d’oferir suport a les famílies amb nens i nenes oncològics. La seu principal de l’entitat es troba a Barcelona a la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies amb nens i nenes amb càncer, i té delegacions a Tarragona i Lleida. Conscients de com aquesta iniciativa pot ajudar a pal·liar les dificultats de conviure amb el càncer, Grup Pons ha volgut col·laborar amb l’Afanoc amb diferents accions, com l’organització d’una jornada lúdica.
[:es]Las familias con niños y niñas enfermos de cáncer de Afanoc visitan la bodega Clos Pons. En el marco de la colaboración de Grupo Pons con la asociación Afanoc, la bodega cederá sus instalaciones, el 4 de junio, para que las familias puedan pasar una jornada relajada y divertida disfrutando del espacio natural que rodea la bodega y los viñedos de Clos Pons.

Afanoc es una entidad sin ánimo de lucro nacida con el objetivo de ofrecer apoyo a las familias con niños y niñas oncológicos. La sede principal de la entidad se encuentra en Barcelona en la Casa de los Xuklis, una casa de acogida para las familias con niños y niñas con cáncer, y tiene delegaciones en Tarragona y Lleida. Conscientes de cómo esta iniciativa puede ayudar a paliar las dificultades de convivir con el cáncer, Grupo Pons ha querido colaborar con Afanoc con diferentes acciones, como la organización de una jornada lúdica.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats