Trobada d’emprenedors al Basque CulinaryEncuentro de emprendedores en el Basque Culinary

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Culinary Action, el I Forum Internacional d’Emprenedoria en gastronomia i alimentació organitzat pel Basque Culinary Center i Foment Sant Sebastià, va reunir la setmana pasada 200 emprenedors gastronòmics i alimentaris, amb el xef José Andrés com a Convidat d’Honor. Andrés, que compta amb 14 restaurants a Estats Units i al que la revista Time emplaça en el lloc 21è lloc de la llista dels 100 personatges més influents del món del 2012, va compartir amb els assistents la seva experiència, igual que el xef donostiarra, Martin Berasategui.
Mentre Berasategui va insistir en el progrés a petites passes; Andrés va convidar els assistents a ser valents i projectar els seus negocis amb la intenció de guanyar diners per a poder repartir amb la resta de l’equip.
Ponents nacionals i internacionals van exposar els seus casos d’èxit i es van celebrar set tallers pràctics amb temàtica tan diversa com transformar una idea en un pla de negoci; les fonts de finançament; les tendències del sector agroalimentari i la restauració; del producte a l’experiència; o com dissenyar un model de negoci propi.

Culinary Action, el I Forum Internacional de Emprendimiento en gastronomía y alimentación organizado por Basque Culinary Center y Fomento San Sebastián, reunió la semana pasada a 200 emprendedores gastronómicos y alimentarios, con el chef José Andrés como Invitado de Honor. Andrés, que cuenta con 14 restaurantes en Estados Unidos y al que la revista Time emplaza en el puesto 21 lugar de la lista de los 100 personajes más influyentes del mundo del 2012, compartió con los asistentes su experiencia, al igual que el chef donostiarra, Martin Berasategui.
Mientras Berasategui insistió en el progreso a pequeños pasos; Andrés invitó a los asistentes a ser valientes y proyectar sus negocios con la intención de ganar dinero para poder repartir con el resto del equipo.
Ponentes nacionales e internacionales expusieron sus casos de éxito y se celebraron siete talleres prácticos con temática tan diversa como transformar una idea en un plan de negocio, las fuentes de financiación, las tendencias del sector agroalimentario y la restauración; del producto a la experiencia, o cómo diseñar un modelo de negocio propio.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats