Graus acull la degustació de tapes de tòfona Trufa-teGraus acoge la degustación de tapas de trufa Trufa-te

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Plaça Major de Graus acull aquest dissabte vinent, dia 22 de febrer, l’edició 2014 de la fira Trufa-te –la setena– que organitza la Diputació d’Osca, de forma itinerant, per la província. Serà a partir de les 12.30 hores, quan els nou establiments participants, que han preparat deu mil tapes amb tòfona i altres productes de la zona, comencin a servir-les, al preu popular de 2,50 euros (dues tapes més una beguda), concretament vins de la DO Somontano, aigües Veri i Vilas del Turbón, o cervesa San Miguel. La jornada estarà amenitzada musicalment per la banda Gradus Jazz.
A més, i com succeeix tots els dissabtes, fins al 15 de març, a la Casa de Cultura de la localitat, es podrà adquirir tòfona fresca al detall de la ma de l’Associació de Conreadors i Recol·lectors de la Tòfona d’Aragó.
Es tracta d’una fórmula ja consolidada i experimentada per la Diputació d’Osca, que explicita així el seu suport a la tòfona i el seu cultiu.

La Plaza Mayor de Graus acoge este próximo sábado, día 22 de febrero, la edición 2014 de la feria Trufa-te -la séptima- que organiza la Diputación de Huesca, de forma itinerante, por la provincia. Será a partir de las 12.30 horas, cuando los nueve establecimientos participantes, que han preparado diez mil tapas con trufa y otros productos de la zona, comiencen a servir, al precio popular de 2,50 euros (dos tapas más una bebida) , concretamente vinos de la DO Somontano, aguas Veri y Vilas del Turbón, o cerveza San Miguel. La jornada estará amenizada musicalmente por la banda Gradus Jazz.
Además, y como sucede todos los sábados, hasta el 15 de marzo, en la Casa de Cultura de la localidad, se podrá adquirir trufa fresca al detalle de la mano de la Asociación de Cultivadores y Recolectores de la Trufa de Aragón.
Se trata de una fórmula ya consolidada y experimentada por la Diputación de Huesca, que explicita así su apoyo a la trufa y su cultivo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats