Les Biblioteques amb DO, a LleidaLas Bibliotecas con DO, en Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Biblioteques amb DO uneix, per segon any consecutiu, les biblioteques públiques i les denominacions d’origen (DO) catalanes per oferir un atractiu maridatge de lletres i vi a partir de les activitats organitzades amb les denominacions d’origen dels respectius territoris catalans i els espais de lectura.
A la província de Lleida, hi participen les biblioteques públiques de Tremp, Lleida, Mollerussa i Juneda, que compten amb la col·laboració de diferents cellers inscrits en la DO Costers del Segre. Biblioteques amb DO és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que es va iniciar al gener de 2013 i que al llarg de l’any ha dinamitzat els espais bibliotecaris amb 134 activitats organitzades per 25 biblioteques.

Bibliotecas con DO une, por segundo año consecutivo, las bibliotecas públicas y las denominaciones de origen (DO) catalanas para ofrecer un atractivo maridaje de letras y vino a partir de las actividades organizadas con las denominaciones de origen de los respectivos territorios catalanes y los espacios de lectura.
En la provincia de Lleida, participan las bibliotecas públicas de Tremp, Lleida, Mollerussa y Juneda, que cuentan con la colaboración de diferentes bodegas inscritas en la DO Costers del Segre. Bibliotecas con DO es un proyecto impulsado por el Servicio de Bibliotecas del Departamento de Cultura de la Generalidad de Cataluña, que se inició en enero de 2013 y que a lo largo del año ha dinamizado los espacios bibliotecarios con 134 actividades organizadas por 25 bibliotecas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats