Terol, primera etapa del Caragol Tour de la FecollTeruel, primera etapa del Caracol Tour de la Fecoll

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) obrirà, el proper dilluns dia 12 de març a Terol, el Caragol Tour 2007 amb l’objectiu de promocionar la festa lleidatana. La principal novetat d’aquest any serà la celebració de trobades professionals amb les agències de viatges, el que s’anomena workshops, en què Turisme de Lleida oferirà els packs turístics per visitar Lleida durant els dies d’Aplec.
A més, la Fecoll celebrarà en cada ciutat que visita un dinar institucional amb la cuina del caragol com a protagonista elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Els aperitius seran patè de caragols, tempura de caragols i coca de cassola de tros. Els entrants, degustacions de caragols a la llauna i a la gormanda. Com a plat principal, catxipanda. I per postres, pera de Lleida rostida amb regalèssia i anís.
El Caragol Tour segueix per Osca (26 de març), Madrid (16 d’abril), Saragossa (2 de maig) i Barcelona (7 de maig).La Federació de Colles del Aplec del Caracol (Fecoll) abrirá, el próximo lunes día 12 de marzo en Teruel, el Caracol Tour 2007 con el objetivo de promocionar la fiesta leridana. La principal novedad de este año será la celebración de encuentros profesionales con las agencias de viajes, lo que se denomina workshops, en que Turismo de Lleida ofrecerá los packs turísticos para visitar Lleida durante los días de Aplec.
Además, la Fecoll celebrará en cada ciudad que visita una comida institucional con la cocina del caracol como protagonista elaborado por los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Los aperitivos serán paté de caracoles, tempura de caracoles y coca de cazuela “de tros”. Los entrantes, degustaciones de caracoles “a la llauna” y a la gormanda. Como plato principal, cachipanda. Y de postres, pera de Lleida asada con regaliz y anís.
El Caracol Tour sigue por Huesca (26 de marzo), Madrid (16 de abril), Zaragoza (2 de mayo) y Barcelona (7 de mayo).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats