Nova edició del Concurs de Joves CambrersNueva edición del Concurso de Jóvenes Camareros

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació d’Hostaleria de Lleida i l’Escola d’Hoteleria de Lleida, en col·laboració amb l’Associació de Sommeliers de la ciutat, ha convocat, pel proper dilluns 16 d’abril, una nova edició de La Diada, la gran festa de l’hostaleria de Lleida que, com cada any, presentarà un atapeït programa d’actes on destaca la celebració d’una nova edició del concurs de Joves Cambrers de Restaurant.
Les bases d’aquesta edició del Joves Cambrers es mantenen, a grans trets, igual que altres anys, és a dir: es participa per parelles –cambrer/ajudant–, en representació d’empreses associades i escoles d’hoteleria de Catalunya i l’edat màxima de participació són els 25 anys. Els concursants hauran d’afrontar diferents proves de caràcter teòric i pràctic, que clouran amb el servei real d’una taula amb comensals.
Pel que fa al capítol de premis, la parella guanyadora s’endurà un premi de 1.100 €, 800 € per als segons i 600 € per als tercers classificats. L’Associació de Sommeliers de Catalunya atorgarà un premi al millor servei i coneixement dels vins i licors servits.
Un dels objectius principals d’aquest certamen, que es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria de Lleida el mateix dilluns 16 d’abril, és potenciar, promocionar i recolzar el treball realitzat per part dels professionals de la sala.
En aquest sentit, aquest concurs vol cridar l’atenció de l’empresari del sector envers la necessitat d’apostar i invertir els recursos necessaris per poder oferir des dels seus establiments un servei professional i de qualitat.
Així mateix, des de l’organització, es vol esperonar i incentivar als joves cambrers a continuar amb la seva formació, a estimar i a valorar la professió.
La Federación de Hostelería de Lleida y la Escuela de Hostelería de Lleida, en colaboración con la Asociación de Sommeliers de la ciudad, ha convocado, por el próximo lunes 16 de abril, una nueva edición de La Fiesta, la gran fiesta de la hostelería de Lleida que, como cada año, presentará un apretado programa de actos donde destaca la celebración de una nueva edición del concurso de Jóvenes Camareros de Restaurante.
Las bases de esta edición del Jóvenes Camareros se mantienen, a grandes rasgos, igual que otros años, es decir: se participa por parejas –camarero/ayudante–, en representación de empresas asociadas y escuelas de hostelería de Cataluña y la edad máxima de participación son los 25 años. Los concursantes tendrán que afrontar diferentes pruebas de carácter teórico y práctico, que cerrarán con el servicio real de una mesa con comensales.
En cuanto al capítulo de premios, la pareja ganadora se llevará un premio de 1.100 €, 800 € para los segundos y 600 € para los terceros clasificados. La Asociación de Sommeliers de Cataluña otorgará un premio al mejor servicio y conocimiento de los vinos y licores servidos.
Uno de los objetivos principales de este certamen, que se llevará a cabo a las instalaciones de la Escuela de Hostelería de Lleida el mismo lunes 16 de abril, es potenciar, promocionar y apoyar el trabajo realizado por parte de los profesionales de la sala.
En este sentido, este concurso quiere llamar la atención del empresario del sector hacia la necesidad de apostar e invertir los recursos necesarios para poder ofrecer desde sus establecimientos un servicio profesional y de calidad.
Así mismo, desde la organización, se quiere espolear e incentivar a los jóvenes camareros a continuar con su formación, a estimar y a valorar la profesión.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats