Caragols, cassola de tros i fruita per a 500 personesCaracoles, cazuela “de tros” y fruta para 500 personas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (FECOLL) i l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) de l’Ajuntament de Lleida, en col·laboració amb l’Ajuntament de Juneda, han organitzat un tastet popular de caragols, cassola de Juneda i fruita per a 500 persones aquest diumenge, 4 de març, al Pavelló Antorxa dels Camps Elisis.
Amb aquesta degustació, que, per només 3 euros, també inclourà aigua, cervesa o vi, s’obrirà el programa Diumenges de Caragols i Territori en què el caragols de Lleida s’agermanaran amb diferents menges de les comarques lleidatanes el primer diumenge de març, abril, setembre i octubre. Aquest projecte s’està desenvolupant amb motiu de Lleida, Capital de la Cultura Catalana.
Juneda, des de la Comissió Organitzadora de la Festa de les Cassoles, cuinarà diferents cassoles de fang amb llenya el mateix diumenge a partir de les 11.30 hores a l’exterior del Pavelló Antorxa. Aquestes degustacions se serviran en mini-cassoletes de fang commemoratives d’aquesta diada.
Per la seva banda, la Fecoll elaborarà uns caragols a la gormada, mentre que la cooperativa GrupActel obsequiarà amb una poma a cadascun dels comensals (l’organització insisteix que es tracta de degustacions, no de plats complerts).La Federació de Colles del Aplec del Caracol (FECOLL) y el Instituto Municipal de Acción Cultural (IMAC) del Ayuntamiento de Lleida, en colaboración con el Ayuntamiento de Juneda, han organizado una cata popular de caracoles, cazuela de Juneda y fruta para 500 personas este domingo, 4 de marzo, al Pabellón Antorcha de Camps Elisis.
Con esta degustación, que, por sólo 3 euros, también incluirá agua, cerveza o vino, se abrirá el programa Domingos de Caracoles y Territorio en que el caracoles de Lleida se hermanan con diferentes comidas de las comarcas leridanas el primer domingo de marzo, abril, septiembre y octubre. Este proyecto se está desarrollando con motivo de Lleida, Capital de la Cultura Catalana.
Juneda, desde la Comisión Organizadora de la Fiesta de las Cazuelas, cocinará diferentes cazuelas de barro con leña el mismo domingo a partir de las 11.30 horas al exterior del Pabellón Antorcha. Estas degustaciones se servirán mini-cazuelitas de barro conmemorativas de esta fiesta.
Por su parte, la Fecoll elaborará unos caracoles a la gormada, mientras que la cooperativa Grupo Actel obsequiará con una manzana a cada uno de los comensales (la organización insiste que se trata de degustaciones, no de platos completos).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats