El Fòrum Gastronòmic tanca la seva edició gironina amb nota altaEl Foro Gastronómico cierra su edición gerundense con nota alta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Fòrum Gastronòmic de Girona ha tancat la seva edició gironina (fins ara s’havia realitzat a Vic) amb nota alta. La ciutat de Girona, tot i les limitacions (aparcaments, trànsit, obres a l’entrada de la ciutat…) ha fet gran aquest esdeveniment que, si segueix així, necessitarà més espai d’exposició en la seva propera edició.
La fira ha estat d’una gran qualitat pel que fa a l’esforç dels expositors.
Les ponències han estat a l’alçada, amb un bon equilibri entre els mediàtics i els cuiners més desconeguts però amb molt a dir. I el programa d’activitats ha estat obert a tots i per a tots els gustos. Semblava generalitzat entre el congressites que la sensació d’enguany ha estat Seiji Yamamoto.El Foro Gastronómico de Girona ha cerrado su edición gerundense (hasta ahora se había realizado en Vic) con nota alta. La ciudad de Girona, aún con las limitaciones (aparcamientos, tránsito, obras en la entrada de la ciudad…) ha hecho grande este acontecimiento que, si sigue así, necesitará más espacio de exposición en su próxima edición.
La feria ha estado de una gran calidad en cuanto al esfuerzo de los expositores.
Las ponencias han estado a la altura, con un buen equilibrio entre los mediáticos y los cocineros más desconocidos pero con mucho que decir. Y el programa de actividades ha estado abierto a todos y para todos los gustos. Parecía generalizado entre los congresistas que la sensación de este año ha sido Seiji Yamamoto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats