DO COSTERS DEL SEGRE

Tardor de #CulturaSegura a Castell del Remei

Castell del Remei anuncia visites guiades al celler i al santuari, exposicions d’art i el 4t Tast, Aplec literari com les activitats més destacdes per la temporada de Tardor 2020 a aquest celler històric de Penelles.

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Dequinarbrevascaure

Castell del Remei anuncia visites guiades al celler i al santuari, exposicions d’art i el 4t Tast, Aplec literari com les activitats més destacdes per la temporada de Tardor 2020 a aquest celler històric de Penelles, La Noguera (Do Costers del Segre, subzona Urgell). L’organització destaca que tot el programma es desenvoluparà amb les mesures de seguretat per a la prevenció de la covid-19.

“Malauradament, enguany no podrem celebrar la Festa Major a causa de la pandèmia però reserveu-vos el segon diumenge d’octubre de l’any vinent perquè haurem de fer festa grossa!”, expliquen els responsables del cellers.

Octubre, Sala de recepció de La casa dels vins
DE QUIN ARBRE VAS CAURE? és un seguit d’il·lustracions originals d’arbres amb tinta xinesa deMercedes de Dalmau, dibuixats amb plumilla, que planteja un joc interactiu amb el públic basat en l’horòscop celta.

Octubre i novembre, sala d’exposicions Lucilla Atilia
Ensayo sobre el gesto és el títol de l’exposició de Nacho Poli que aplega 32 obres en les que l’art esdevé una mena de joc infinit d’expressions i interpretacions. L’artista estableix un diàleg entre el material i el gest, i en cada peça es descobreixen matisos, intensitats, tons i lluminositats que, en l’expressió final, fan sorgir de manera espontània formes orgàniques i trames imaginades.
La inauguració tindrà lloc el diumenge 18 d’octubre a les 12.00 hores.

Desembre i gener, sala d’exposicions Lucilla Atilia
VINT-I-CINC
 de Josep Maria Cazares és un recorregut per 25 anys de trajectòria pictòrica de l’artista, des de l’any 1995 fins l’actualitat. Una mostra imprescindible per a conèixer l’evolució com a pintor del polifacètic dibuixant, que també explora el disseny, la il·lustració, el cartellisme i el còmic.

A partir del desembre, Sala de recepció de La casa dels vins
El projecte ELS ARTISTES VA EN TRACTOR de la videoartista Sara Boldú Botam és un homenatge als pagesos i als ramaders del nostre territori, dels nostres paisatges. La terra des de l’aire és un mosaic, i el pagès l’artista.

Horaris de les exposicions
De dilluns a divendres, de les 9.00 a les 14.00 i de les 15.00 a les 17.00 hores
Dissabte, de les 10.00 a les 18.30 hores
Diumenge, de les 10.00 a les 14.30 hores

Diumenge, 18 d’octubre, a les 12.30 hores a la Plaça del Castell
4t TAST, Aplec literari al Castell del Remei
Lectura de poemes inèdits inspirats en l’aigua al Castell del Remei a càrrec dels seus propis autors i presentació del llibre Tast 3, corresponent a l’edició 2019 de l’Aplec Literari al Castell del Remei, dedicat als arbres del Passeig de les senyoretes i altres de la finca històrica.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats