[:ca]Sommos, el Somontano que més agrada als lleidatans[:es]Sommos, el Somontano que más gusta a los leridanos[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170420Somos

[:ca]El celler Sommos “podríem dir que és el Somontano que més agrada als lleidatans, si tenim en compte que més de 1.700 visitants, dels 15.000 del 2016, van arribar de Lleida”, va explicar Blanca Galindo en el marc de la presentació de premsa del projecte d’Enoturisme del celler de Barbastre celebrada el dimecres, dia 12 d’abril.

Galindo, directora d’Enoturisme de Sommos va explicar que el perfil dels visitants va del turista particular, que viatja en parella o família, a grups d’amics, o col·lectius professionals i jornades d’empresa. “Sommos pretén acostar la cultura del vi emocionant i creant moments inoblidables. Des de la visita estàndard amb tast de tres vins a propostes més innovadores com Sommos Aire –sobrevolant el vinyer de disseny arquitectònic– o Sommos Flors –de la mà d’Evarist March Assessor Botànic del Celler de Can Roca–”, va enfatitzar Galindo.

[:es]La bodega Sommos “podríamos decir que es el Somontano que más gusta a los leridanos, si tenemos en cuenta que más de 1.700 visitantes, de los 15.000 de 2016, llegaron de Lleida”, explicó Blanca Galindo en el marco de la presentación de prensa del proyecto de Enoturismo de la bodega de Barbastro celebrada el miércoles, día 12 de abril.

Galindo, directora de Enoturismo de Sommos explicó que el perfil de los visitantes del turista particular, que viaja en pareja o familia, grupos de amigos, o colectivos profesionales y jornadas de empresa. “Sommos pretende acercar la cultura del vino emocionante y creando momentos inolvidables. Desde la visita estándar con cata de tres vinos a propuestas más innovadoras como Sommos Aire -sobrevolando el viñedo de diseño arquitectónico- o Sommos Flores -de la mano de Evarist March, Asesor Botánico del Celler de Can Roca-“, enfatizó Galindo.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats