[:ca]Aplec del Castell del Remei, per Sant Jordi[:es]Aplec del Castell del Remei, por Sant Jordi[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170420castelremei

[:ca]El celler Castell del Remei celebra, el diumenge 23 d’abril el seu tradicional aplec, coincidint amb la diada de Sant Jordi, amb una gran varietat d’activitats per a grans i petits, en un entorn enoturístic únic.

La jornada començarà a les 10 hores amb el tradicional toc de sirena de la finca i la darrera activitat tindrà lloc a les 13 hores, amb el vermut popular i música en directe a càrrec del duet de veu i piano “Tui Higgins” i Víctor Alba. Durant tot el matí hi haurà una gran varietat d’activitats a la finca i a l’entorn on es podrà gaudir d’exposicions, paradetes de venda de roses i llibres, música en directe, un mercat d’artesania i productes de proximitat, contes i teatre per a nens, un castell inflable infantil, passejades en carruatge de cavalls i visites gratuïtes i guiades; entre d’altres.

A més, aquest any, s’estrena el tast literari que consistirà en la lectura de poemes inèdits a càrrec dels seus propis autors: Josep Vallverdú (premi d’honor de les Lletres Catalanes i padrí d’aquesta iniciativa), Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna; poetes contemporanis catalans de renom.[:es]La bodega Castell del Remei celebra, el domingo 23 de abril su tradicional encuentro, coincidiendo con el día de Sant Jordi, con una gran variedad de actividades para todo el mundo, en un entorno enoturístico único.

La jornada comenzará a las 10 horas con el tradicional toque de sirena de la finca y la última actividad tendrá lugar a las 13 horas, con el vermut popular y música en directo a cargo del dúo de voz y piano “Tui Higgins” y Víctor Alba. Durante toda la mañana habrá una gran variedad de actividades en la finca y su entorno donde se podrá disfrutar de exposiciones, puestos de venta de rosas y libros, música en directo, un mercado de artesanía y productos de proximidad, cuentos y teatro para niños, un castillo hinchable infantil, paseos en carruaje de caballos y visitas gratuitas y guiadas; entre otros.

Además, este año, se estrena la cata literaria que consistirá en la lectura de poemas inéditos a cargo de sus propios autores: Josep Vallverdú (premio de honor de las Letras Catalanas y padrino de esta iniciativa), Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Ángeles Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau y Àlex Susanna; poetas contemporáneos catalanes de renombre.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats