[:ca]Maridatge de Raimat al Cràpula[:es]Maridaje de Raimat en el Cràpula[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

170406Crapula

[:ca]El restaurant Cràpula i el celler Raimat van celebrar un sopar de maridatge el passat dijous, dia 30 d’abril, en el marc de la roda de sopars que cellers i restaurants de la Ruta del Vi de Lleida han programat per aquests mesos de març i abril.

David Molina, xef del restaurant de Pardinyes, i Gregori Albareda, sommelier de la botiga de vins Vinicia, van ser els caps de cerimònies des de la cuina i el comentari dels vins respectivament.

La gamma Ànima (DO Costers del Segre), blanc, rosat i negre, amb el nou Ventada (DO Catalunya), fet amb Garnatxa Blanca 100%, i el Raimat Gran Brut (DO Cava); van ser els cinc vins de la nit.

Els Cornets de salmó amb guacamole i un punt de wasabi; la Croqueta d’ànec amb foie; i el “Motxi” de sobrassada i formatge; van ser els primers aperitius de la nit. El Carpaccio de gamba; la Coca de girella amb mangrana; i la Corna de bacallà amb brandada i melmelada de tomàquet; van ser els entrants del menú de tats. El Llobarro amb “kefir” i espàrrecs va casar molt bé amb el Ventada; mentre que per la pularda amb orellons, fruits secs i salsa de foie, es va reservar l’Ànima negre.

Com no podia ser d’una altra manera, en David va dissenyar el menú amb dues postres: el primer plat inspirat al mojito, cítric i fresc; i un segon, pels incondicionals de la xocolata amb avellanes.

Molina va fer especial èmfasi de la il·lusió amb la qual s’hi ha sumat al projecte de la Ruta del Vi de Lleida. En aquest sentit va explicar que per aquella vetllada havia preparat un menú especial on cap dels plats figuren a la carta habitual.

[:es]El restaurante Crápula y la bodega Raimat celebraron una cena de maridaje el pasado jueves, día 30 de abril, en el marco de la rueda de cenas que bodegas y restaurantes de la Ruta del Vino de Lleida han programado para estos meses de marzo y abril.

David Molina, chef del restaurante de Pardinyes, y Gregori Albareda, sumiller de la tienda de vinos Vinicia, fueron los maestros de ceremonia desde la cocina y el comentario de los vinos, respectivamente.

La gama Alma (DO Costers del Segre), blanco, rosado y negro, con el nuevo Ventada (DO Cataluña), hecho con Garnacha Blanca 100%, y el Raimat Gran Bruto (DO Cava); fueron los cinco vinos de la noche.

Los Cornetes de salmón con guacamole y un punto de wasabi; la Croqueta de pato con foie; y el “Mocho” de sobrasada y queso; fueron los primeros aperitivos de la noche. El Carpaccio de gamba; la Coca de girella con granada; y la Corna de bacalao con brandada y mermelada de tomate; fueron los entrantes del menú de dades. La Lubina con “kefir” y espárragos casó muy bien con el Ventada; mientras que para la pularda con orejones, frutos secos y salsa de foie, se reservó el Ànima negra.

Como no podía ser de otro modo, David diseñó el menú con dos postres: el primer plato inspirado en mojito, cítrico y fresco; y el segundo, para los incondicionales del chocolate con avellanas.

Molina hizo especial énfasis de la ilusión con la que se ha sumado al proyecto de la Ruta del Vino de Lleida. En este sentido explicó que para aquella velada había preparado un menú especial donde ninguno de los platos figuran en la carta habitual.


[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats