[:ca]Alta Alella es ven Privat a Perelada[:es]Alta Alella se vende Privat a Perelada[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

[:ca]El celler de vins i caves ecològics i naturals Alta Alella ha venut la seva marca de cava ecològic Privat al grup Peralada.

“Aquesta operació és fruit de la voluntat de la família Pujol-Busquets Guillén de reduir la producció del celler per centrar-se en l’elaboració de vins i caves de territori. Així, Perelada passarà a gestionar tots els acords comercials prèviament establerts amb la marca Privat, comprometent-se a abastir un mercat –el del cava ecològic– que està en alça”, segons ha explicat Alta Alella en un comunicat de premsa.

“La venda de Privat suposa per a Alta Alella una oportunitat per seguir centrats en el raïm propi, el terroir i la família”, apunta Josep Maria. Amb aquesta operació, Alta Alella cedeix la Societat Celler Privat SL, juntament amb un estoc d’ampolles estàndard de cava ecològic en procés de criança, destinat sobretot al mercat exterior, al grup Perelada.[:es]La bodega de vinos y cavas ecológicos y naturales Alta Alella ha vendido su marca de cava ecológico Privat al grupo Perelada.

“Esta operación es fruto de la voluntad de la familia Pujol-Busquets Guillén de reducir la producción de la bodega para centrarse en la elaboración de vinos y cavas de territorio. Así, Perelada pasará a gestionar todos los acuerdos comerciales previamente establecidos con la marca Privat, comprometiéndose a abastecer un mercado -el del cava ecológico- que está en alza”, según ha explicado Alta Alella en un comunicado de prensa.

“La venta de Privat supone para Alta Alella una oportunidad para seguir centrados en la uva propia, la tierra y la familia”, apunta José María. Con esta operación, Alta Alella cede la Sociedad Bodega Privado SL, junto con un stock de botellas estándar de cava ecológico en proceso de crianza, destinado sobre todo al mercado exterior, al grupo Perelada.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats