[:ca]Slow Food reconeix a Cervera 8 restaurants lleidatans com “km 0” [:es]Slow Food reconoce a Cervera 8 restaurantes leridanos como “km 0” [:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Pere Català

[:ca]Aleix Aytés del Cafè Pessets (Sort); David Peral d’Espai de Tast Mas d’Eroles (Adrall); Enric Millà d’El Dien (Vallfogona de Balaguer); Mercè Camins de Casa Mercè (Fondepou); Ramon Gaspè de Lo Ponts (Ponts); Sergi Ortiz de l’Antic Forn (Cervera); Jordi Poch de La Baula Ateneu Cooperatiu (Lleida); i Joan Luque d’El Celler dels Joglars (Montardit)

són els vuit establiments de la demarcació de Lleida que ha acreditat aquest 2018 la seva condició de restaurant km 0, segons el moviment Slow Food. Cervera va acollir l’entrega de plaques acreditatives el dilluns dia 12 de març.

La jornada es va iniciar amb el ja habitual Mercat de la Terra i va comptar amb més de 40 petits productors vinculats al moviment Slow Food. Enguany, com a novetat, es van realitzar diferents showcookings a càrrec de col·lectius de cuina de les Terres de Lleida (Noguera Cuina, la Xicoia i All Cuiners), paral·lelament a aquest mercat.[:es]Aleix Aytés del Cafè Pessets (Sort); David Peral de Espai de Tast Mas d’Eroles (Adrall); Enric Millà de El Dien (Vallfogona de Balaguer); Mercè Camins de Casa Mercè (Fondepou); Ramon Gaspè de Lo Ponts (Ponts); Sergi Ortiz del Antic Forn (Cervera); Jordi Poch de La Baula Ateneu Cooperatiu (Lleida); i Joan Luque de El Celler dels Joglars (Montardit)

son los ocho establecimientos de la demarcación de Lleida que han acreditado este 2018 su condición de restaurante km 0, según el movimiento Slow Food. Cervera acogió la entrega de placas acreditativas el lunes día 12 de marzo.

La jornada se inició con el ya habitual Mercado de la Tierra y contó con más de 40 pequeños productores vinculados al movimiento Slow Food. Este año, como novedad, se realizaron diferentes showcookings a cargo de colectivos de cocina de las Tierras de Lleida (Noguera Cuina, la Xicoia y All Cuiners), paralelamente a este mercado.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats