Set restaurants a la XVI Mostra Gastronòmica de les GarriguesSiete restaurantes a la XVI Mostra Gastronómica de Les Garrigues

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Per setzè any consecutiu, el Consell Comarcal de les Garrigues organitza la Mostra Gastronòmica de les Garrigues per promoure i donar a conèixer la cuina de la nostra terra, que es caracteritza pel sabor que l’oli d’oliva verge extra del territori dóna als plats tradicionals. Els menús es presentaran el proper dijous a El Vilosell.
Aquesta XVI Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que enguany se celebra durant els caps de setmana i festius del 6 de novembre al 19 de desembre, és fruit del treball de participació i de l’esforç dels restauradors de la nostra comarca, que ens delecten amb uns plats cuinats amb il·lusió i professionalitat amb el propòsit que tots els qui els tastem puguem sentir les aromes de les Garrigues.
Enguany són set restaurants de diversos pobles de la comarca els que ens ofereixen menús de la Mostra: les Borges Blanques, Cervià de les Garrigues, Granyena de les Garrigues i el Vilosell.Por decimosexto año consecutivo, el Consell Comarcal de Les Garrigues organiza la Muestra Gastronómica de Les Garrigues para promover y dar a conocer la cocina de nuestra tierra, que se caracteriza por el sabor que el aceite de oliva virgen extra del territorio da a los platos tradicionales. Los menús se presentarán el próximo jueves en El Vilosell.
Esta XVI Muestra Gastronómica deLes Garrigues, que este año se celebra en los fines de semana y festivos del 6 de noviembre al 19 de diciembre, es fruto del trabajo de participación y del esfuerzo de los restauradores de nuestra comarca, que nos deleitan con unos platos cocinados con ilusión y profesionalidad con el propósito que todos quienes los probemos podamos sentir los aromas de Les Garrigues.
Este año son siete restaurantes de varios pueblos de la comarca los que nos ofrecen menús de la Muestra: les Borges Blanques, Cervià de les Garrigues, Granyena de les Garrigues y el Vilosell.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats