El Fòrum Gastronòmic de Girona, que es desenvoluparà entre els dies 20 i 23 de febrer del proper 2011, ha decidit –per primera vegada en la història dels congressos gastronòmics– obrir les portes de l’Auditori a totes les persones que hagin comprat l’entrada de fira, sense haver d’acreditar-se al congrés. Així, les sessions dels grans cuiners que es realitzen a l’Auditori no tindran cap cost addicional per als assistents, ja que s’inclouen en l’entrada a la Fira, ja sigui de pagagament o per invitació dels patrocinadors.
Els tallers amb degustacions seguiran restringits als acreditats en cadascuna de les activitats.
Los talleres con degustaciones seguirán restringidos a los acreditados en cada una de las actividades.
La tòfona més aromàtica del concurs de Veratruf, subhastada per 2.000 euros, amb 100 grams de pes
El cuiner oscenc Carmelo Bosque, propietari del restaurant Lillas Pastia, nomenat Ambaixador de la tòfona de la província de Saragossa La Fira de la tòfona