[:ca]Sardinada popular a Mas Blanch i Jové[:es]Sardinada popular en Mas Blanch i Jové[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

181107paisatgeblanchjove

[:ca]El celler Mas Blanch i Jové, ubicat a la Pobla de Cérvoles, oferirà una sardinada popular gratuïta amb tast de vins aquest dissabte, dia 17 de novembre, entre les 10 i les 13 hores. També es podrà tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar se celebrarà entre tines de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Tal com explica Sara Jové –sommelier i propietària del celler, junt amb els seus pares i germà–, “durant més d’un mes s’han veremat a mà els 70.000 quilos de raïm procedent de les 17 hectàrees de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles. La collita d’enguany ha estat excel·lent. La vinya que es va plantar fa 5 anys i les bones condicions climatològiques  d’enguany han suposat un augment tant en quantitat com en qualitat”.[:es]La bodega Mas Blanch i Jové, ubicada en la Pobla de Cérvoles, ofrecerá una sardinada popular gratuita con cata de vinos este sábado, día 17 de noviembre, entre las 10 y las 13 horas. También se podrá probar el primer aceite verde de Molí del Set, un aceite verde, ecológico, elaborado en frío sin centrifugación y sin filtrar.

El desayuno se celebrará entre tinas de vino en plena maceración. La bodega terminó la vendimia hace apenas dos semanas.

Tal como explica Sara Jové -sommelier y propietaria de la bodega, junto con sus padres y hermano-, “durante más de un mes se han vendimiado a mano los 70.000 kilos de uva procedente de las 17 hectáreas de viñedo ecológico que tiene la bodega. Unos viñedos de altura, secos, pedregosos y de baja producción que se encuentran dentro del municipio de La Pobla de Cérvoles. La cosecha de este año ha sido excelente. La viña que se plantó hace 5 años y las buenas condiciones climatológicas de este año han supuesto un aumento tanto en cantidad como en calidad “.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats