[:ca]El Xup Xup Solidari creix amb Gastrobacus[:es]El Xup Xup Solidario crece con Gastrobacus[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

181113XupXup

[:ca]

El Xup Xup solidari 2018 comptarà amb la col·laboració d’una societat gastronòmica més, Gastrobacus, que se sumarà a la vuitena edició d’aquesta iniciativa solidària del pròxim dijous, 22 de novembre a les 21 hores, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR).  Gastrobacus s’afegeix així als Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Sogall, Lo Tall -societats gastronòmiques lleidatanes que s’apleguen sota la marca Xup Xup Lleida- i ESCHOTUR en l’organització del tradicional sopar en benefici de la fundació Arrels Sant Ignasi.

 

En aquesta ocasió, s’ha optat per un menú de tardor on els productes d’aquesta estació tenen especial protagonisme en el menú que elaboraran els alumnes de l’escola. Així doncs, el sopar començarà amb una Crema de carabassa amb ou i cruixent, seguit de Rodó de vedella guisat, acompanyat de fruites de la tardor i les postres oferiran Textures de poma de Lleida i Torrons. Abans de l’àpat, hi hauran uns aperitius de benvinguda preparats per les diferents societats gastronòmiques: Arròs Montsià amb bacallà, dels Amics del Bacallà; Calçots amb tempura, del Cauet del Segrià; El “Cardo de la María Jesús”, de Gastrobacus; Broqueta RR, del Racó del Riu; Mandonguilles, del Sogall; Crema de Llenties “a la sabrosona”, de Lo Tall i Coca de Verdures de l’Horta de Lleida de l’ESCHOTUR. Tot acompanyat per pans artesans fets per l’Escola, begudes (aigua, cervesa, vins i cava) i cafè.
El sopar té un cost de 40 euros, amb una taula 0 per fer donatius i col·laborar en aquesta iniciativa solidària. El compte corrent d’Arrels Sant Ignasi per a les donacions és: BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Les inscripcions pel sopar benèfic es fan a través de les societats gastronòmiques o bé, a través dels telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).
L’esdeveniment té la col·laboració de 16 marques lleidatanes: Alemany, Aramark, Batalla Cafès, bonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, Como Pomona, Lagravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, La Torxa i Veri.
Fundació Sant Ignasi de Loiola 
Els programes “Arrels” tenen com a objectiu atendre les ne­ces­si­tats in­dividuals de per­so­nes amb pro­ble­màtica d’exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi per­so­nal i creixe­ment que els per­me­ti as­so­lir una bo­na in­te­gra­ció so­cial. Així, les per­so­nes sense llar, amb addic­cio­ns, amb carències greus…  reben su­port i acom­pan­ya­ment per sortir de la si­tua­ció en què es troben.

[:es]El Xup Xup solidario 2018 contará con la colaboración de una sociedad gastronómica más, Gastrobacus, que se sumará a la octava edición de esta iniciativa solidaria del próximo jueves, 22 de noviembre a las 21 horas, en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida (ESCHOTUR).

Gastrobacus se suma así a los Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Racó del Riu, Sogall, Lo Tall -sociedades gastronómicas leridanas que se reúnen bajo la marca Xup Xup Lleida- y ESCHOTUR en la organización de la tradicional cena en beneficio de la fundación Arrels Sant Ignasi.

En esta ocasión, se ha optado por un menú de otoño donde los productos de esta estación tienen especial protagonismo en el menú que elaborarán los alumnos de la escuela. Así pues, la cena comenzará con una Crema de calabaza con huevo y crujiente, seguido de Redondo de ternera guisado, acompañado de frutas del otoño y los postres ofrecerán Texturas de manzana de Lleida y Turrones. Antes de la comida, habrá unos aperitivos de bienvenida preparados por las diferentes sociedades gastronómicas: Arroz Montsià con bacalao, els Amics del Bacallà; Calçots con tempura, del Cauet del Segrià; El “Cardo de María Jesús”, de Gastrobacus; Brocheta RR, del Racó del Riu; Albóndigas, del Sogall; Crema de Lentejas “a la sabrosona”, de Lo Tall y Coca de Verduras de la Huerta de Lleida de la ESCHOTUR. Todo acompañado por panes artesanos hechos por la Escuela, bebidas (agua, cerveza, vinos y cava) y café.

La cena tiene un coste de 40 euros, con una mesa 0 para hacer donativos y colaborar en esta iniciativa solidaria. La cuenta corriente de Arrels Sant Ignasi para las donaciones es: BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Las inscripciones para cena benéfica se hacen a través de las sociedades gastronómicas o bien, a través de los teléfonos 615116002 (Francesc) y 619.292 076 (Ramon).
El evento cuenta con la colaboración de 16 marcas leridanas: Alemany, Aramark, Batalla Cafés, bonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, Como Pomona, Lagravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat y Vidal, Sanui Fruits, La Torxa y Veri.

Fundación San Ignacio de Loyola
Los programas “Arrels” tienen como objetivo atender las necesidades individuales de personas con problemática de exclusión social en Lleida y promover un proceso de cambio personal y crecimiento que les permita alcanzar una buena integración social. Así, las personas sin hogar, con adicciones, con carencias graves … reciben apoyo y acompañamiento para salir de la situación en que se encuentran.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats