[:ca]Mostra i tast de Costers del Segre a Barcelona[:es]Muestra y cata de Costers del Segre en Barcelona[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

RaulBobet_MeritxellFalgueras

[:ca]La Denominació d’Origen Costers del Segre va presentar la seva nova imatge a Barcelona, el dilluns dia 12 de novembre, amb una mostra de vins. En total, 23 cellers, més de 100 vins i 300 assistents que es van aplegar a la Sala Casa Capell de Barcelona, on públic professional del món de la restauració, sommeliers, directors de compra, distribuïdors, premsa especialitzada i generalista han tastat els vins més representatius de la DO de la mà dels seus elaboradors. L’esdeveniment va comptar amb un tast exclusiu, dirigit per l’escriptora i sommelier Meritxell Falgueras; i Raül Bobet; director i enòleg de Castell d’Encús.

Els cellers participants van ser: Analec, Batlliu de Sort, Boldú Viticultors, Carviresa, Castell del Remei, Castell d’Encús, Celler del Montsec, Cercavins, Cérvoles Celler, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Mas Ramoneda, Matallonga, Petit Duran, Purgatori (Família Torres), Raimat, Sauvella, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vila Corona i Vinya Els Vilars.[:es]La Denominación de Origen Costers del Segre presentó su nueva imagen en Barcelona, ​​el lunes día 12 de noviembre, con una muestra de vinos. En total, 23 bodegas, más de 100 vinos y 300 asistentes que se reunieron en la Sala Casa Capell de Barcelona, ​​donde público profesional del mundo de la restauración, sumilleres, directores de compra, distribuidores, prensa especializada y generalista han probado los vinos más representativos de la DO de la mano de sus elaboradores.

El evento contó con una cata exclusivo, dirigido por la escritora y sumiller Meritxell Falgueras; y Raül Bobet; director y enólogo de Castillo de Encús.

Las bodegas participantes fueron: Analec, Batlliu de Sort, Boldú Viticultors, Carviresa, Castell del Remei, Castell d’Encús, Celler del Montsec, Cercavins, Cérvoles Celler, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Mas Ramoneda, Matallonga, Petit Duran, Purgatori (Familia Torres), Raimat, Sauvella, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vila Corona i Vinya Els Vilars.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats