Sant Sebastià vol acollir el Caragol Tour lleidatàSan Sebastián quiere acoger el Caracol Tour leridano

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Espai Catalunya de Sant Sebastià, entitat equivalent a la Casa de Catalunya, ha demanat a la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida que la promoció del Caragol Tour passi per la ciutat basca el proper 2009.
La comunitat catalana, presidida per Sílvia Lagé, va fer aquesta petició al president de la Fecoll, Xavier Pérez, en el decurs d’una caragolada, cuinada pel lleidatà Albert Cogul (Celler del Roser) que va celebrar-se a l’Espai el passat dissabte. A la nit els representants de la Fecoll van ser convidats a bacallà i mitjana de carn a la Societat Gastronòmica Unión Artesana, una de les més antigues de Donosti.L’Espai Catalunya de San Sebastián, entidad equivalente en la Casa de Cataluña, ha pedido a la Federación de Peñas del Aplec del Caracol de Lleida que la promoción del Caracol Tour pase por la ciudad vasca el próximo 2009.
La comunidad catalana, presidida por Sílvia Lagé, hizo esta petición al presidente de la Fecoll, Xavier Pérez, en el decurso de una caracolada, cocinada por el leridano Albert Cogul (Celler de Roser) que se celebró en el Espacio el pasado sábado. Por la noche los representantes de la Fecoll fueron invitados a bacalao y mediana de carne en la Sociedad Gastronómica Unión Artesana, una de las más antiguas de Donosti.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats