Alimentació sana als mercats de LleidaAlimentación sana en los mercados de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Institut Municipal de Comerç, Mercats i Consum ha endegat la campanya L’estiu a dieta…? Als mercats: menja’t la vida.
Segons explicà la regidora Dolors Arderiu, totes les parades dels Mercats Municipals han senyalitzat els seus productes amb algunes de les propietats més destacades a l’estiu: tenir cura de la pell, hidratació o energia.
La campanya es va inaugurar amb una visita guiada pel Mercat Municipal Ronda Fleming a càrrec de la doctora i dietista Pilar Senpau.
Les visites guiades continuaran en dues sessions més. La propera tindrà lloc el proper dijuos dia 12 de juny al Mercat Municipal de Balàfia i l’altra es farà el dijous dia 19 de juny al Mercat Ronda-Fleming, totes dues començaran a les 11.00h. La inscripció per participar en les visites guiades es gratuïta i pot fer-se a l’Institut Municipal de Comerç, Mercats i Consum (973 700 616) o a qualsevol dels tres Mercats Municipals de Lleida. Balàfia (Alcalde Porqueres, 98), Cappont (Sant Joan de Mata, 2) i Ronda-Fleming (Dr. Fleming, 12).
Aquesta acció vol posar de manifest dos dels trets diferencials de l’oferta dels Mercats Municipals. Per una banda, el caràcter saludable i natural dels productes ofertats amb una clara aposta per la qualitat i, per l’altra, potenciar el paper del paradista com assessor i gran coneixedor dels productes que posa a la venda, donant una especial importància al tracte humà que des dels Mercats Municipals es dóna al client. El Instituto Municipal de Comercio, Mercados y Consumo ha emprendido la campaña “El verano a dieta…? A los mercados: cómete la vida”.
Según explicó la regidora Dolors Arderiu, todas las paradas de los Mercados Municipales han señalizado sus productos con algunas de las propiedades más destacadas en verano: tener cuidado de la piel, hidratación o energía.
La campaña se inauguró con una visita guiada por el Mercado Municipal Ronda Fleming a cargo de la doctora y dietista Pilar Senpau.
Las visitas guiadas continuarán en dos sesiones más. La próxima tendrá lugar el próximo jueves día 12 de junio en el Mercado Municipal de Balàfia y la otra se hará el jueves día 19 de junio en el Mercado Ronda-Fleming, las dos empezarán a las 11.00h. La inscripción para participar en las visitas guiadas es gratuita y puede hacerse al Instituto Municipal de Comercio, Mercados y Consumo (973 700 616) o en cualquiera de los tres Mercados Municipales de Lleida. Balàfia (Alcalde Porqueres, 98), Cappont (San Juan de Mata, 2) y Ronda-Fleming (Dr. Fleming, 12).
Esta acción quiere poner de manifiesto dos de los aspectos diferenciales de la oferta de los Mercados Municipales. Por un lado, el carácter saludable y natural de los productos ofertados con una clara apuesta por la calidad y, por la otra, potenciar el papel del paradista como asesor y gran conocedor de los productos que pone a la venta, dando una especial importancia al trato humano que desde los Mercados Municipales se da al cliente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats