Curs de Cuina solidari per a la integració professionalCurso de Cocina solidario para la integración profesional

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Creu Roja ha organitzat aquest mes de maig un nou curs de cuina per a la integració professional d’immigrants i persones amb risc d’exclusió social que ha comptat amb la col·laboració de la Sala Sunka, que acull les classes, i amb el cuiner del Neo Parc, Antoni Rúbies com a professor.
El curs finalitza el dia 31 de maig i inclou els coneixements bàsics per començar a treballar com a aprenents. Rúbies ha ensenyat també els seus alumnes tot tipus de receptes de cuina de caragols, cuina amb fruita, receptes d´arrossos, pastisseria, a més de seguretat i higiene, català, etc…
Els alumnes procedeixen de diferents països: Mali, Marroc, Equador, Colòmbia, Pakistània, Romania, etc…
El curs, com a novetat en aquesta edició, es complementarà amb pràctiques durant dues setmanes a diferents restaurants de la ciutat de Lleida.Cruz Roja ha organizado este mes de mayo un nuevo curso de cocina para la integración profesional de inmigrantes y personas con riesgo de exclusión social que ha contado con la colaboración de Sala Sunka, que acoge las clases, y con el cocinero del Neo Parc, Antoni Rúbies como profesor.
El curso finaliza el día 31 de mayo e incluye los conocimientos básicos para empezar a trabajar como aprendices. Rúbies ha enseñado también sus alumnos todo tipo de recetas de cocina de caracoles, cocina con fruta, recetas de arroces, pastelería, además de seguridad e higiene, catalán, etc…
Los alumnos proceden de diferentes países: Malí, Marruecos, Ecuador, Colombia, Pakistan, Romania, etc…
El curso, como novedad en esta edición, se complementará con prácticas durante dos semanas a diferentes restaurantes de la ciudad de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats