El Bulli, torna a ser el millor restaurantEl Bulli, vuelve a ser el mejor restaurante

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La innovació de Ferran Adrià al món de la cuina ha estat una de les principals raons que han fet del restaurant El Bulli el primer dels 50 millors restaurants de tot el món per tercer any consecutiu, segons la revista anglesa Restaurant.
Amés de l’establiment, El Bulli –ubicat al municipi gironí de Roses– El Celler de Can Roca, i el Racó de Can Fabes, també ocupen les posicions vint-i-sis i trenta-una, respectivament.
Després de França i els Estats Units, Espanya és el tercer país amb més restaurant de la llista, entre els quals també trobem els bascos Mugaritz i Arzak, entre d’altres.
D’altra banda, Ferran Adrià i tot el seu equip d’ El Bulli fa dos anys que imparteixen un curs de cuina a l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT de Barcelona. El reconeixement d’Adrià ha passat dels fogons, al terreny mediàtic i acadèmic.La innovación de Ferran Adrià en el mundo de la cocina ha sido una de las principales razones que han hecho del restaurante El Bulli el primero de los 50 mejores restaurantes de todo el mundo por tercer año consecutivo, según la revista inglesa Restaurant.
Además del establecimiento, El Bulli –ubicado en el municipio gerundense de Roses– El Celler de Can Roca, y el Racó de Can Fabes, también ocupan las posiciones veintiséis y treinta y una, respectivamente.
Después de Francia y los Estados Unidos, España es el tercer país con más restaurantes en la lista, entre los cuales también encontramos los vascos Mugaritz y Arzak, entre otros.
Por otro lado, Ferran Adrià y todo su equipo de El Bulli hace dos años que imparten un curso de cocina a la Escuela de Hostelería y Turismo CETT de Barcelona. El reconocimiento de Adrià ha pasado de los fogones, al terreno mediático y académico.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats